Összegyűlt egy csomó erzsébet utalvanyom mert sose költöm el van valami hely qhol bevaltsak pénzre nekem? Mert sajna se meki se burger kingben nem tudom levasarolni
Figyelt kérdés
2013. nov. 30. 16:34
11/24 A kérdező kommentje:
Nem adom a csaladomnek mert adnam? Tescos utalvannyal vasarolnak ők is. Én tescossal az épp elég
2013. nov. 30. 17:57
12/24 A kérdező kommentje:
Viszont pénz a kéne
2013. nov. 30. 17:58
13/24 anonim válasza:
lool mekkora ba.lf.asz 50ropi értékű utalvány,minden non stop boltban beváltják,és bármire!pénzt nem adnak vissza ..lekell vásárolni,ha csak mindenap egyet költesz el.....
14/24 A kérdező kommentje:
De nem kell nekem smmi értsétek meg mert a pasim vesz mindent csak pénz kell
2013. nov. 30. 18:17
15/24 anonim válasza:
Hadd találjam ki: a pasid nem az eszedért szeret...
16/24 A kérdező kommentje:
De most komolyan miert vasaroljak kajat ha tele van a haz kajaval kolaval csipszel?
2013. nov. 30. 18:44
17/24 anonim válasza:
Gondolhattam volna, hogy egy buta kis libáról van szó...
19/24 anonim válasza:
Szerinted, ha ilyen helyeken kajál, meg chipsek vannak otthon, akkor hogy nézhet ki? :D
(Na meg a stílus maga az ember ugyebár... Nálam már a "beváltsák"-kal elvágta magát...)
20/24 anonim válasza:
nem tudom pontosan mindet de pl a borárosnál, a blahánál lévő mekiben elfogadják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!