Miért van az h buszon van egy csomó üres hely és nem ülnek le az emberek hanem inkább végigállják az utat, pedig nem is 1 megállóra szállnak fel?
Igen, ez érdekes kérdés, kiegészítve azzal, hogy fullon van a villamos, busz, de azért 1-6 ülés akkor is szabadon marad, de hogyha leül egy középidős, netán fiatal, akkor már egyből jön a nyugger, hogy ő mégis leülne... Miért? Szerintem direkt bunkóznak.
Ugyanakkor az is rejtély, hogy miért kell a csuklósbusz 2. ajtajánál tobzódni az embereknek - mintha pénzt osztanának ott , a többi részén pedig Lambadázni lehet, olyan üres.
Off: a csuklósbuszos "rejtélyről" annyit, hogy mikor nem volt bérletem (beütött a crack), akkor jöttem rá, hogy az ellenőr az első ajtón felszáll, azt a második ajtóból még látom és leszállok, vagy ha már késő, hátrébb lehet menni. Csak nézd meg, ha felszáll az ellenőr, kiürül a busz, a maradék tömeg meg hátramenekül, abból kihasít az ellenőr egy szerencsétlent, megbünteti, és a többi megússza. Így, hogy már van bérletem, vicces nézni :D
On: Mert ha leülök (18/L vagyok), tuti találkozok valakivel, aki előtt szégyellem, hogy olyan gyengusz vagyok, hogy nem bírok állni. Vagy jön a néni banyatankkal és megfenyeget.
Nem ülök le:
-akárhányszor leülök, mindig megjelenik egy idős hölgy vagy úr
-még ha van szabad ülés elől - ahogyan írták, nemrégiben a leghátsó ülésen ültem, és egy néni egyenesen felém tartva robogott (fele ülőhely üres), és dühöngött, semmi kedvem az ilyen agresszív dolgokhoz
-gyakran láttam olyat, hogy hajléktalan lehugyozta az ülést (jó oké ezzel az erővel a kapaszkodót se fogjuk, de na)
-jól esik állni, elég sokat ülök így is
a "bezzeg a mi időnkben"-t, azt 100 éve is mondták, és 100 év múlva is mondani fogják.
de főleg 40, de 50 évesektől is csak elvétve hallottam (1-1 agresszív parasztól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!