Miért van az h buszon van egy csomó üres hely és nem ülnek le az emberek hanem inkább végigállják az utat, pedig nem is 1 megállóra szállnak fel?
Hát velem mindig pont fordítva van. Ha ülök, nyugodtan elmélyedhetek a gondolataimban, viszont ha állok, mindig figyelni kell, ha felszáll valaki, akkor nekem is arrébb kell menni, húzódni össze-vissza, felkenődni a falra, nyomorgás, stb. Ráadásul a magam 158 centiével igen frusztrált vagyok a sok colos között, nem látok, nem hallok, de még legőt sem kapok.
És bár csak 19 vagyok, nem bírok állni, mert sérvem van és lúdtalpam. Néha amikor nem tudok ülni, 5 perc utàn sírhatnékom van, úgy fáj a derekam. Sportolok, de az könnyebben megy, mert nem egy helyben kell állni közben. Szóval én inkább ülni szeretek.
Tehát lehet válogatni, hogyan utaz egészségtelenül itthon, ott ahol, nyugaton jellemzően egészséges, közlekedő van, meg nem állóhely mint a későn érkező 2. osztálya.
tömegközlekedés vs. közösségi közlekedés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!