A nők miért vágatják le a hajukat házasság, gyerekvállalás után?
Tudom, kényelmesebb, de össze lehet azt kötni is.
Sok nőt ismerek a környezetemben, akik csinos, hosszú hajú bombázók voltak, aztán gyereket szültek és teljesen "elasszonyosodtak". Mire jó ez? Szülés után már ne legyen valaki bombázó? Nem értem.
Nem vágattam le a hajam.
De amikor elvonulok hajat mosni, fodrászhoz akkor a férjem egy szót nem szól. Sok barátnőm mesélte hogy a férjeik ilyenkor teljesen kivoltak hogy nekik kell a gyerekkel lenni meg siessenek meg vigyék magukkal. Hát lehet én is elgondolkoztam volna rajta ha ilyen a férjem hozzáállása.
"lehet én is elgondolkoztam volna rajta ha ilyen a férjem hozzáállása."
Én is elgondolkoztam volna, de nem a hajvágáson, hanem inkább azon, hogy "maradjak-e egy ilyen férfival".
Rövid időn belül harmadjára találkozom ugyanezzel a kérdéssel, minden alkalommal leírtam:
nem, nem vágattam le.
Nekem a rövid haj sokkal több macera, mint a hosszú. Ha vállnál rövidebb volt, mindig elaludtam, rengeteg idő volt megzabolázni a tincseket, míg most, hogy hosszú, akár még a fésülködést is kihagyhatom, ha nagyon kell rohanni, mert úgy se tűnik ápolatlannak, mivel szép hullámokba áll.
Ez is ízlés kérdése. Nekem tetszik, ettől függetlenül nem 0%.
Azért se kéne lepontozni, mert nem a spagetti a kedvenc kajám nem? NA. SENKI se 0% csak én. Még az extra bunkók is többre vannak értékelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!