Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek változhat-e a párom hozzáállása ha a házasságig eljutunk?
Nem az a típusú lány vagyok, aki esküvőről álmodozik, amíg 100% nem vagyok benne biztos, hogy le tudnám élni az egész életem a párommal. A mostani párommal 3 éve és pár hónapja vagyunk együtt, a múlt keserű tapasztalatai miatt nagyon nehezen alakult ki a bizalom bennem, de nagyon jól alakult a kapcsolatunk, nagyon megszerettük egymást. A jövőről nem szoktunk beszélni, nem szoktunk tervezgetni hogy hosszú távon hogy lesz mint lesz. Ha igen, akkor is én puhatolózok, hogy egyes dolgokhoz milyen a hozzállása. Nagyszerű ember, mégis van egy dolog, ami lesokkolt. Tudni kell róla, hogy utálja a homokosokat. Megkérdeztem tőle, hogy ha netalán a saját gyermeke az lenne, mit tenne, elfogadná-e? Azt válaszolta, hogy "kiverném belőle." Hiába magyaráztam, hogy az nem egy olyan dolog, amit így el lehet intézni. Megkérdeztem, hogy ha a lánya leszbikus lenne, mit tenne? Erre is ugyanaz volt a válasza, hogy ilyen nem történhet meg az ő családjában, megtagadná stb. Szerintem ha nagyon hosszú távra tervezünk, akkor ilyen eshetőségekre is fel kell készülnünk, szerintetek nem? De hogy emiatt megvonná a szeretet a gyerektől, enyhén szólva felhúzott nagyon. Persze én is remélem, hogy majd ha lesz gyerekem normális párkapcsolata lesz majd.
22L
Hamarabb érdekeljen az hogy akkor mit csinálna ha beteg gyereketek születne.Mármint fizikailag,szellemileg beteg.
Jó esetben pár év múlva vállaltok gyereket,plussz 15 év mig kiderül mihez vonzódik.Addig a párod is változhat,és te is lehetsz homofób.
Baromságon veszekszetek! Én is utálom a homokosokat, és le tudnám őket ütni, de mikor gyereke szüleik az embernek, az valahogy más. Ha kiderülne róla, h b.uzi, vagy lezbi, hát totál kiborulnék, de valószínűleg megpróbálnám elfogadni.
Marhaság emiatt problémáznod a pasiddal. Tudtad, hogy egy hosszú kutatás szerint az emberek több mint 90%-a elvetetné a gyermekét, ha valamilyen vizsgálattal ki lehetne mutatni, hogy a gyermek felnőtt korában homoszexuális lesz??
Szeresd a pasid, és ne ilyen hülyeségeken balhézz össze vele.
Szia
Megmondom neked őszintén, hogy minden szülő rémálma, hogy a gyermeke egyszer bejelenti, hogy homoszexuális. Nekem is van két fiam, és bizony megfordult a fejemben a gondolat. A homszexualitás engem is rettentően taszít, de egészen másképpen áll hozzá valaki, akinek már van gyereke, mint akinek nincs. Gondolj csak bele, hogy mire ez kiderül addigra eltelik 14-16 év, ezernyi közös emlék és a párod is érettebben fog gondolkodni. Egyébként megjegyzem, hogy engem is rettentően felháborít, nem is a homoszexualitás ténye, hanem az az elv, hogy azt mondják, hogy amit tesznek az normális, a felvonulásukról pedig ne is beszéljünk. Üdv. Józsi
tök felesleges rágódni azon, hogy mi lesz 15 év múlva kb....
először azon izgulsz majd hogy dobog-e a szíve aztán egézséges legyen sok-sok idő mire a nemiség először szóba kerül...
Még változhat a hozzállása de lehet, hogy nem fog.
de ez még nagyon nem aktuális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!