Mit csináljak, hogy ne zavarjon a szüleim hozzáállása?
Nem új dolog, gyerekkoromban is ilyenek voltak, most 20 éves vagyok, de zavar a dolog. Szóval a nap egyik szakaszában ordibálnak velem,egymással is valószínűleg(nem velük élek), hisztiznek,elváltoztatják a hangjukat és kiabálják, hogy NINCS PÉNZ NINCS PÉNZ NINCS PÉNZ.
Eltelik pár óra, elmegyünk bevásárolni,vagy ebédelni étterembe, tehát pénz van...
De olyan rosszul esik ez a hiszti,amit levágnak! :(
Ez ellen nem tudsz mit tenni szerintem. Te nem tudod megváltoztatni őket, ha esetleg megpróbálnád akkor is kudarcba fulladna a terved, és még cserébe valószínűleg el is hordanának mindennek. Legalábbis én eddig így tapasztaltam.
21/F
Hát azt jó, ha tudod, hogy a vállalkozás az elején kb. pénznyelő automata. Ha nincs szerencséd, a végén is.
De mivel az ő pénzükről van szó, arra van pénz, amire ők akarják. És ebben nincs semmi kivetnivaló. Felnőtt ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!