Mintha kezdenének az emberek belefáradni ebbe az örökös hajszába, ami több éve, évtizede zajlik, ti nem így látjátok?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a 2020-tól mostanáig tartó időszakra, de akár régebb is lehet.
Hiába a csilivili minden, olyan izzadtságszagú, fáradt minden.
A műsorok is, az emberek is, az élet.
Ti nem így érzitek?
jan. 24. 00:48
81/84 A kérdező kommentje:
További jó zacskó szedegetést, én addig iszok egy jó meleg kávét! ♨️☕
jan. 25. 02:11
82/84 anonim válasza:
A carpe diem üzemmód is tud jó lenni, ha a megoldhatatlan problémát megismerve, elfogadva jut valaki arra a döntésre, hogy amíg szól a zene, addig megy piramisokat látogatni stb. Nélkülözhetetlen emberi szükségletek.... De lehetne még sorolni az ellenműködésből fakadó problémákat. A probléma fenntartó problémamegoldást. Szép kis vérhasjárvány lehet abból a városi embertárolókban, amikor a szennyvícsatorna működtetése már nem megoldható. Aki meg próbál tenni valamicskét, ne azért tegye mert ő ezzel megmenti a világot, hanem azért mert ő így látja helyesnek. A világ megmentése gondolat frusztrációhoz vezet.
83/84 anonim válasza:
Nem vagyok technológiai fejlődés ellenes, de az ember túlteremt, visszaél a teremtési lehetőségével. Az evolúciót is félreértelmezzük. A természet az optimális minimumra törekszik, nem egy állandó versenyeztetés amiben az ember van, különösen az ipari forradalom óta. Piros pont, fekete pont, ülj le fiam egyes. Ezek az intézményrendszerek mű közösségek. Amikor belép a profitelvűség az emberi közösségekbe akkor jönnek a problémák. A nem elég. Például a termékeny félholdból az emberi tevékenység csinált sivatagot, de a Kárpát medence is ebbe az irányba halad. Mindent elékrankna a természet ami szükséges, de hát a tőzsde szerint a búzabányászat éri meg. Tudom szentségtörésnek számít, de a legnagyobb magyar nem véletlenül őrült meg.
84/84 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, hogy ez egy félkész világ, félkész emberekkel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!