Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mintha kezdenének az emberek...

Mintha kezdenének az emberek belefáradni ebbe az örökös hajszába, ami több éve, évtizede zajlik, ti nem így látjátok?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a 2020-tól mostanáig tartó időszakra, de akár régebb is lehet.

Hiába a csilivili minden, olyan izzadtságszagú, fáradt minden.

A műsorok is, az emberek is, az élet.

Ti nem így érzitek?

jan. 24. 00:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 A kérdező kommentje:

"A második kép butaság. Mivel abban a formában nincs megújuló energiaforrás, ami a globális fogyasztói civilizáció tartós működtetéséhez kellene."

Az ELÉG-hez írtad? Ez csak részemről volt egy segélykiáltó kinyilatkoztatás, nem az ő véleményüket osztom, ugyanolyan csordák mint a többi.

Kezdjük azzal hogy a tüzek is mesterségesek. Láthatatlan impulzusokkal is ki lehet váltani, persze "bozóttűz" meg "globális felmelegedés"! 😮‍💨

A Föld az alap és haldoklik ez tény, de mi által?!

Az Ők és a Mi közreműködésünkkel!

Így a következmény "természetes", remélem sejted hogy mire gondolok!

Isten őrizz hogy ezzel az öntudatlan csordával együtt skandáljak!

jan. 24. 14:11
 42/84 anonim ***** válasza:

41, ezt nekem akartad írni?

Nem normális szerintem. De éppen ezért én minimalistán es környezettudatosan is élek, hogy legalább a saját reszem kivegyem a változásban, nem pedig szolgálom ezt a rendszert, mert jaj, most már ez van, akkor kihasználom.

Szóval bocs, de pobt miattatok nincs változas, akkk csak panaszkodtok, de nulla egyéni valtozást visztek bele az egészbe.

jan. 24. 14:19
 43/84 A kérdező kommentje:

40-es, te tulajdonképpen mit akarsz elérni a kiakadásoddal? Mi az elképzelésed? Mi a cél? Hogy kéne élnünk?

Látom a fő vonalad a felelősségvállalás ami nem is baj, mindaddig amíg mi irányítunk teljes mértékben, de sajnos nem így van.

jan. 24. 14:20
 44/84 anonim ***** válasza:

38, de el lehet kezdeni kicsiben is valtoztatni.

Hogy erts, ha 7 milliárd ember nem használ el napi 1 db nejlonzacskót, mert felvállalja az egyeni felelősseget, akkor napi 7 milliard nejlonzacskonyi műanysgtól mentettük meg a földet.

És akkor lehet ezt minden másra vonatkoztatni.

jan. 24. 14:21
 45/84 A kérdező kommentje:
45. Akkor is, ha ipari és mesterséges úton tesszük tönkre a Földet, ja és nem mi kis emberek!
jan. 24. 14:26
 46/84 A kérdező kommentje:

"nem pedig szolgálom ezt a rendszert, mert jaj, most már ez van, akkor kihasználom."

Én tudom hogy értette. Attól még hogy belesimul a rendszerbe és kihasználja a lehetőségeit, attól még nem lesz konzumidióta.

Ügyesen lehet úgy balanszírozni, hogy a tükörbe is bele tud nézni.

jan. 24. 14:29
 47/84 anonim ***** válasza:

De szerinted ki a francnak gyártanak, ha nem neked, a kisembernek?

Ha nem vennétek a sok sz*rt, nem gyártanák es nem tennék vele tönkre a Földet.

Neked mi a célod ezzel a hülye kiakadassal, hogy mi van 2020 óta, miköznen semmi nincs azóta?

jan. 24. 14:29
 48/84 A kérdező kommentje:

Talán a nagy dolgoknál kéne kezdeni a felelősségvállalást!

Hogy hol akarnak minket megvezetni (magyarul ÁTB@SZNI) és akkor egy hatalmas "NEM!"🛑✋ táblát felmutatni ahol nagy a tét!

jan. 24. 14:32
 49/84 anonim ***** válasza:
48# A kisembernek nincs ebben lényegi beleszólása, hányszor mondjam még?? Miért lenne annyira jó ez a rendszer? Az emberi önzés jó dolog szerinted? Annyira baromi jó? Az ezernyi háborúk a történelemben? Te azért érvelsz mellette, mert neked ÉRDEKED ennek a kapitalista rendszernek a fenntartása, és azt akarod, hogy hajléktalanok ezrei haljanak meg világszerte a fagyokban, Afrikában pedig gyermekek sokezrei haljanak éhen.
jan. 24. 14:34
 50/84 A kérdező kommentje:
48. Én már látom hogy veled érdemtelen vitatkozni, mert te az a műanyag zacskó szedegető vagy, aki nem látja hogy mögötte füstölnek a gyárak!
jan. 24. 14:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!