Mintha kezdenének az emberek belefáradni ebbe az örökös hajszába, ami több éve, évtizede zajlik, ti nem így látjátok?
Gondolok itt a 2020-tól mostanáig tartó időszakra, de akár régebb is lehet.
Hiába a csilivili minden, olyan izzadtságszagú, fáradt minden.
A műsorok is, az emberek is, az élet.
Ti nem így érzitek?
"A második kép butaság. Mivel abban a formában nincs megújuló energiaforrás, ami a globális fogyasztói civilizáció tartós működtetéséhez kellene."
Az ELÉG-hez írtad? Ez csak részemről volt egy segélykiáltó kinyilatkoztatás, nem az ő véleményüket osztom, ugyanolyan csordák mint a többi.
Kezdjük azzal hogy a tüzek is mesterségesek. Láthatatlan impulzusokkal is ki lehet váltani, persze "bozóttűz" meg "globális felmelegedés"! 😮💨
A Föld az alap és haldoklik ez tény, de mi által?!
Az Ők és a Mi közreműködésünkkel!
Így a következmény "természetes", remélem sejted hogy mire gondolok!
Isten őrizz hogy ezzel az öntudatlan csordával együtt skandáljak!
41, ezt nekem akartad írni?
Nem normális szerintem. De éppen ezért én minimalistán es környezettudatosan is élek, hogy legalább a saját reszem kivegyem a változásban, nem pedig szolgálom ezt a rendszert, mert jaj, most már ez van, akkor kihasználom.
Szóval bocs, de pobt miattatok nincs változas, akkk csak panaszkodtok, de nulla egyéni valtozást visztek bele az egészbe.
40-es, te tulajdonképpen mit akarsz elérni a kiakadásoddal? Mi az elképzelésed? Mi a cél? Hogy kéne élnünk?
Látom a fő vonalad a felelősségvállalás ami nem is baj, mindaddig amíg mi irányítunk teljes mértékben, de sajnos nem így van.
38, de el lehet kezdeni kicsiben is valtoztatni.
Hogy erts, ha 7 milliárd ember nem használ el napi 1 db nejlonzacskót, mert felvállalja az egyeni felelősseget, akkor napi 7 milliard nejlonzacskonyi műanysgtól mentettük meg a földet.
És akkor lehet ezt minden másra vonatkoztatni.
"nem pedig szolgálom ezt a rendszert, mert jaj, most már ez van, akkor kihasználom."
Én tudom hogy értette. Attól még hogy belesimul a rendszerbe és kihasználja a lehetőségeit, attól még nem lesz konzumidióta.
Ügyesen lehet úgy balanszírozni, hogy a tükörbe is bele tud nézni.
De szerinted ki a francnak gyártanak, ha nem neked, a kisembernek?
Ha nem vennétek a sok sz*rt, nem gyártanák es nem tennék vele tönkre a Földet.
Neked mi a célod ezzel a hülye kiakadassal, hogy mi van 2020 óta, miköznen semmi nincs azóta?
Talán a nagy dolgoknál kéne kezdeni a felelősségvállalást!
Hogy hol akarnak minket megvezetni (magyarul ÁTB@SZNI) és akkor egy hatalmas "NEM!"🛑✋ táblát felmutatni ahol nagy a tét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!