Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mintha kezdenének az emberek...

Mintha kezdenének az emberek belefáradni ebbe az örökös hajszába, ami több éve, évtizede zajlik, ti nem így látjátok?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a 2020-tól mostanáig tartó időszakra, de akár régebb is lehet.

Hiába a csilivili minden, olyan izzadtságszagú, fáradt minden.

A műsorok is, az emberek is, az élet.

Ti nem így érzitek?

ma 00:48
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Meg mintha kezdenének erőteljesen megbolondulni, frusztrálódni, nincs meg az önkontroll.

Hozzáteszem, nem csodálom!

ma 00:50
 2/13 anonim ***** válasza:
69%
Nem érzem, mert azóta nőttem fel. 2020 óta leérettségiztem, lediplomáztam, lassan a mester is megvan. Lett párom, kitöltöztem külföldre, lett munkám, lakásom stb. Rengeteg dolog történt közben a személyes életemben így nem tudom annyira érzékelni a társadalom változásait, meg nem is tudom összehasonlítani, hiszen előtte csak gyerekként éltem
ma 00:53
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem.
ma 01:14
 4/13 A kérdező kommentje:
Általánosságban írom, ahogy halad a világ.
ma 01:20
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

A világ nem elfárad, hanem egyre jobban elkorcsosul. A társadalom egyre rosszabb, a földet egyre inkább kihasználjuk.

(Nem vagyok se fideszes, se libsi)

Szerintem itt inkább a te saját tapasztalatod a lényeg. Neked ilyen az életed? "Fáradt?"

ma 01:24
 6/13 A kérdező kommentje:

"A világ nem elfárad, hanem egyre jobban elkorcsosul."

És a korcsosulás nem eredményez fáradtságot? Az értelmetlen fekete lyuk amibe mindent beledobálunk és mindent elszív?

"Neked ilyen az életed? "Fáradt?"

Az enyém nagyon, de inkább lelkileg. Most azt akarod mondani hogy a kérdés rólam szól, pedig tényleg így látom a környezetemet. Hogy az emberek pattanásig feszülnek, hajtják a mókuskereket, de minek? Nincs még elég cucc, vagy mi a cél? Boldogság? Időd nincs ember, azt is elb*sz*d valami értelmetlen 💩al! A töltődés nem is töltés, hanem inkább kiszipolyozás. Ott már magadat szipolyozod ki.

Én a világ függvényében élek. Nem tudom kivonni magam belőle. Látom, érzem. Olyan vagyok mint a hal az olajos tengerben.

Én őket látom, de tőlük szenvedek. De ez most nem rólam szól, hanem róluk.

Szerintem reccsenés van, ropognak a falak, össze fog dőlni a ház.

ma 01:48
 7/13 A kérdező kommentje:

Már abban megnyilvánul hogy rohadt türelmetlenek, agresszívek, nem értelmes a felfogásuk, normálisan nem tudnak válaszolni csak ilyen bicskanyitogató stílusban, vagy full fogyatékosan, és még csak észre sem veszik.

Elüti az asszonyt mert őznek nézi? (Hol a logika?)

Részeg buszsofőr részegen balesetezik?

Megöli apját, anyját, testvérét 18 évesen? (csak egy példa, de sok ilyen van)

A közvetlen környezetemnek is habzik a szája, úgy mennek mint az ökör.

Szerintetek minden rendben? Jó világ van?

(Szerintem maguknak csinálták, ahogy Stephen King is utalt rá, de ez egy másik történet:)

ma 01:56
 8/13 anonim ***** válasza:
Maximálisan egyetértek, kérdező. Bolond világ, ember embernek farkasa.
ma 02:06
 9/13 A kérdező kommentje:
🫶❤️🫶
ma 02:14
 10/13 A kérdező kommentje:
Csak egy farkas kaphatja el a farkast! ;)
ma 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!