Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mintha kezdenének az emberek...

Mintha kezdenének az emberek belefáradni ebbe az örökös hajszába, ami több éve, évtizede zajlik, ti nem így látjátok?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a 2020-tól mostanáig tartó időszakra, de akár régebb is lehet.

Hiába a csilivili minden, olyan izzadtságszagú, fáradt minden.

A műsorok is, az emberek is, az élet.

Ti nem így érzitek?

jan. 24. 00:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 A kérdező kommentje:
jan. 24. 02:20
 12/84 A kérdező kommentje:
Nekem sok mindenem nincs, de egy bögre forró teának vagy kávénak is tudok örülni! Ezeknek meg semmi se elég, a másikat kinyírják mert 20 forinttal több van neki. Nem tanultunk a leállásból, még jobban fel lettünk paprikázva, gyorsan pótoljunk be mindent! Csakhogy szerintem az emberi szervezetnek és mindennek van egy tűréshatára, ha nem állunk le, vagy nem haladunk egy másik irányba akkor reccsenés lesz.
jan. 24. 02:27
 13/84 A kérdező kommentje:
Már most láthatjuk a jeleit: az önkontroll hiányát, a bicskanyitogató ellenséges stílust, a habzó szájakat...
jan. 24. 02:29
 14/84 anonim ***** válasza:
80%
így van, bolond a világ. Mindenki ott rúg bele a másikba ahol csak éri. Nincs empátia. És 2020 előtt endesebbek voltak az emberek úgy emlékszem.
jan. 24. 06:17
 15/84 anonim ***** válasza:
20%

Hú, kérdező, túltolod.

A középkorban meg egy darab földért halomra gyilkolászták egymást, levágták a kezed, ha éheztél és ezért elloptál egy darab almát és 13 éves lányokat adtak idős ferfiakhoz a pénzért.

Miről beszélünk akkor? Nem semmiféle extra elkorcsolulás 2020 óta, semmi más, amk előtte ne lett volna. Én már 35 vagyok, 20 ébe ugyanilyen mókuslerék volt, sőt!

jan. 24. 06:42
 16/84 anonim ***** válasza:
63%
A fogyasztói társadalom a halál civilizációja. Ez csak egy látszólagos kényelem. Minél jobban élünk, valójában annál rosszabbul élünk. A cinizmusom lehet hogy kiveri a biztosítékot törtető individualistáknál, de ez van. Ez a létmód nem tartható már sokáig. Már majdnem 2 Földnyi erőforrást használunk, mikor csak egy bolygónk van.
jan. 24. 07:41
 17/84 anonim ***** válasza:
100%
Nincs TV-m és másoknak is ajánlom, hogy mondja le a sok baromságot. A hírekből is csak a szalagcímeket olvasom el, ennyi infó nekem bőven elég is. Az életem nyugis és gondtalan.
jan. 24. 08:49
 18/84 anonim ***** válasza:
Az emberek öregszenek ahogy telik az idő.
jan. 24. 09:18
 19/84 A kérdező kommentje:

"A fogyasztói társadalom a halál civilizációja."

"Minél jobban élünk, valójában annál rosszabbul élünk."

"A cinizmusom lehet hogy kiveri a biztosítékot törtető individualistáknál, de ez van."

Nekem meg pont ilyen gondolatokra van szükségem, úgyhogy nálam BIZTOSAN nem fogod kicsapni a biztosítékot! 😉

"Ez a létmód nem tartható már sokáig."

Majd jönnek sopánkodni, amikor számunkra tök egyértelmű lesz!

Várlak máskor is szeretettel! 😘

hestegadjálnekik

jan. 24. 10:50
 20/84 anonim ***** válasza:
100%
A kapitalizmus hosszútávon nem fenntartható. Csak a gazdagok érdeke ezt a rendszert működtetni, mindenki más rabszolga.
jan. 24. 10:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!