Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Előbb-utóbb egyszer mindenkit...

Előbb-utóbb egyszer mindenkit kipécéznek az utcán az orkok?

Figyelt kérdés
Beszólt egy idős nő, hogy borotválkozzak. Semmi köze hozzá, de elgondolkoztam, hogy az ilyesmi mindenkit elér?
dec. 11. 23:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Dehogy találnak meg mindenkit. Az ilyen nevetséges kötekedő bolondok nagy része csak a kulturált emberekbe mer beleállni, mert róluk sejtik a bolondok, hogy ők nem fogják jól pofán rúgni a fajtájukat. Szánalmas "emberek" az ilyen utcán kötekedő nyomik.
dec. 11. 23:12
 2/17 anonim ***** válasza:
11%
Hat pedig ha a kicsi törp elismerést akar egy orktol akkor borottvalja le a szakállt
dec. 11. 23:26
 3/17 anonim ***** válasza:
82%
Engem találtak be egyszer, hárman, érdekes, mert nem pénzlejmolás céljából, hanem egyszerűen kötekedni akartak. Nem jártak jól, majdnem halál lett belőle, de én sem, mert nekem felfüggesztett, 3 év 8 hónap.
dec. 11. 23:28
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem nőként ugyan ilyesmivel még nem találtak meg, de a "Megb...nálak!" és hasonló jellegű kedvességek rendszeresek (pedig sem fiatal nem vagyok, sem kihívóan nem öltözködöm), szívesen cserélnék veled...
dec. 12. 00:00
 5/17 anonim ***** válasza:
40%
#11 te még jól is jártál hogy csak ennyit kaptál tőlük hogy "Megb..orotválnálak" 😁
dec. 12. 00:03
 6/17 anonim ***** válasza:
51%
Pedig eléggé dráágaszáág van már a boltokban.
dec. 12. 01:02
 7/17 anonim ***** válasza:
74%
Vannak annyian... minden amit tehetsz, hogy felkészülsz. Ne látsszál gyengének, áldozatnak, és legyen nálad önvédelmi eszköz (sokkoló, gázspray).
dec. 12. 02:44
 8/17 anonim ***** válasza:
74%
Ahogy elnézem, itt a válaszolók közt is van bőven max. 6-os IQ-s ork.
dec. 12. 03:58
 9/17 anonim ***** válasza:
50%
Velem nem kötekszenek, max tarhálni próbálnak. Igaz, hogy 2 méter magas vagyok, genetikusan gyilkos a tekintetem és jól látható helyen hordom a macsetém. Lehet neked is segítene.
dec. 12. 04:32
 10/17 anonim ***** válasza:
41%
Magyarok vagyunk, teli vagyunk ilyenekkel, akik a nagy semmire oly büszkék, hogy egymás b*atása sokkal élvezetesebb neki, mint egy könyv elolvasása. Akkor ne károgjunk, hogy "Jaj, a Himnuszunk miért ilyen negatív?": hát mert nem akarunk fejlődni.
dec. 12. 06:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!