Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Előbb-utóbb egyszer mindenkit...

Előbb-utóbb egyszer mindenkit kipécéznek az utcán az orkok?

Figyelt kérdés
Beszólt egy idős nő, hogy borotválkozzak. Semmi köze hozzá, de elgondolkoztam, hogy az ilyesmi mindenkit elér?
dec. 11. 23:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
28%
Szauron dühe rettenetes lesz és a bosszúja pusztító.
dec. 12. 06:19
 12/17 anonim ***** válasza:
37%
Nem. Mezőkövesden, azaz cigufalván lakok és nem szóltak még be 1x sem.
dec. 12. 07:12
 13/17 anonim ***** válasza:
17%
Cigufalva? Voltál már te Borsodban? Oh, wait:)
dec. 12. 07:14
 14/17 anonim ***** válasza:
84%
Mindenütt van legalább egy ügyeletes b@rom, - akikkel csak annyit tudsz tenni, hogy megpróbálsz nem tudomást venni a létezésükről és hagyod főni őket a saját levükben. Mondhattad volna az öreglánynak, hogy mielőtt másokat szólít meg, tegye már meg a szívességet a világnak, hogy végignéz önmagán!
dec. 12. 08:20
 15/17 anonim ***** válasza:
87%
Az ilyenek általában olyanoknak szólnak be, az esetek többségében legalábbis, akiknél érzik, hogy nem lesz ennek következménye, velük megtehetik. Vagy legalább nem fognak visszaszólni, őket megütni. Bár olyan is van, amikor annyira mélyen van az illető, hogy nem is mérlegeli, kinek szól oda, csak annyi a lényeg, hogy provokáljon, mással bunkózzon, mert addig sem a saját nyomorán kattog.
dec. 12. 18:10
 16/17 anonim ***** válasza:
20%

Általában fülhallgatóval zenét hallgatok, szóval a sima "megb.sználak" jellegű kommenteket nem hallom, ahhoz, hogy valamire reagáljak, tényleg az kell, hogy az illető úgy elállja az utam, hogy ki se lehessen kerülni, vagy épp kivegye a fülhallgatót a fülemből.

Mindkettő megtörtént egyébként, az utam elállása egyszer, a fülhallgató kitépése kétszer. Az utamat elálló szart felrúgtam, és mikor vinnyogott, akkor biztattam, hogy hívja ki a rendőrt, nincs kamera azon a területen, játsszon el a gondolattal, hogy ő kinek hinne (55 kg-os nő vagyok, aki szar környéken nőtt fel). Akik kitépték a fülemből a fülhallgatót, azokkal úgy ordítottam, hogy könyörögtek, hogy menjek már tovább, hagyjam már őket békén.

Sima orkok, ha hozzám is szólnak, elsétálok mellettük, és nem jönnek utánam. Forgalmas csomópont mellett lakom, ahol egy jó, meg egy szar munkanap után is legalább 5-8 fő akar lejmolni az aluljáróban, több embernél is látom ezt a nem szólok hozzá, nem reagálok, rá se nézek, majd elmegy attitűdöt, és amúgy működik.

dec. 12. 23:46
 17/17 A kérdező kommentje:

A nőknek más miatt egyértelműen rosszabb. De amúgy ti is kaptok olyan megjegyzéseket, hogy nem vagytok szépek/nem néztek ki úgy, ahogy azt az adott barom szeretné?

(Mi ez a sok törölt válasz amúgy?)

dec. 16. 16:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!