Mit jelent pontosan az NPC rövidítés? Valaki el tudja magyarázni nekem?
Figyelt kérdés
Ilyen definíciót találtam, de akkor se értem. Hiszen akkor bárki NPC, aki nem játszik videojátékokat a gépen?
"It's a term used in computer games that you don't interact with, non-playing character."
Szóval mi is ez pontosan?
nov. 30. 17:13
11/11 A kérdező kommentje:
és hogyan jellemeznéd őket? miért pont a kasszás és a buszsofőr? vagy milyen egyéb dolgokat ellátó embereket sorolnál ide?
de ha azt vesszük, hogy nem is vesszük emberszámba, akkor valóban szinte mindenki az, egyetlen kérdés van csak, hogy ki és milyen szemszögből nézi. az orvosnak ugye minden páciens csak egy NPC, és stb? pedig itt még van interakció. akkor hol a határ?
dec. 1. 15:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!