Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért tekint rám a környezet...

Miért tekint rám a környezet felnőttként, miért ilyen primitív a társadalom, hogy életkor alapján ítél?

Figyelt kérdés
30 éves leszek, de velem nagyon kevés dolog történt, a tinédzser korom teljesen kimaradt, nagyon introvertált voltam, nem barátkoztam, és nem is buliztam. 30 évesen még egy tini szintjén vagyok

nov. 19. 22:45
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
93%
Az a te bajod, attól még nem maradtál gyerek, hogy annak érzed magad.
nov. 19. 22:49
 2/24 anonim ***** válasza:
94%
Kezdődik... A 30 éves, aki kisfiúnak képzeli magàt és megkérdezi, hogy ez normális-e... 🤦‍♂️🤦‍♂️
nov. 19. 23:29
 3/24 anonim ***** válasza:
70%
A nővérem is annyi cukrot eszik, hogy a levéltetű megirigyelné az életmódját, mégis 26 éves (nem viccelek, a fizetésének harmadát csokira, meg gumicukorra költi). Az ember felnő, a természet velejárója, maradhatsz gyerekes, de gyerek nem maradsz örökké.
nov. 20. 00:14
 4/24 anonim ***** válasza:
23%
Primitív itt egyedül te vagy csak. Az emberi életnek vannak szakaszai, akár tetszik neked, akár nem. Ma, vagy holnap meg is halhatsz, hisz más is meghal 30 évesen. Egy 17 éveshez képest meg öreg vagy. Pont. Szokj hozzá.
nov. 20. 02:32
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg ilyenek vagyunk. Nekem is már jónapotot köszönnek heló helyett. Ez van báttya... el kell engedni. Te meg éld úgy az életed, ahogy akarod.
nov. 20. 07:28
 6/24 anonim ***** válasza:

"30 évesen még egy tini szintjén vagyok"

Akkor fejlődj gyorsan, a saját érdekedben.

A szüleid örökké nem fognak támogatni, ez most már nem dolguk. Van nekik saját életük is.

Ha nem fejlődsz, akkor először nagyon rossz életed lesz, utána meghalhatsz.

nov. 20. 08:22
 7/24 A kérdező kommentje:
A szüleim sosem támogattak, kezdjük ott
nov. 20. 09:21
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy kimaradt a tinédzser korod? Senkinek sem marad ki. Attól még hogy te elpazaroltad az időd arról senki sem tehet.

Ha továbbra is itt siránkozol akkor meg a felnőttkorod is el fogod pazarolni.

Az élet nem tart örökké, ahogy a gyerekkorod sem tartott.

nov. 20. 09:29
 9/24 A kérdező kommentje:
Hát nem volt egy barátom sem, nem jártam el sehova sem bulizni
nov. 20. 09:58
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld, én se jártam tizenévesen sehova, barátaim se voltam. Aztán elkerültem fősulira és ott pótoltam néhány dolgot. Aztán később a párommal megint pótoltam pl. a felnőtt diszkós részt. Ennyi. Mint már írtam, szokj hozzá, hogy öregszel, akár tetszik neked, akár nem. Örülj, hogy élsz, van lehetőséged bármit csinálni, mert van, aki a te korodban már a föld alatt van. Ő biztosan cserélne veled.

nov. 20. 10:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!