Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért tekint rám a környezet...

Miért tekint rám a környezet felnőttként, miért ilyen primitív a társadalom, hogy életkor alapján ítél?

Figyelt kérdés
30 éves leszek, de velem nagyon kevés dolog történt, a tinédzser korom teljesen kimaradt, nagyon introvertált voltam, nem barátkoztam, és nem is buliztam. 30 évesen még egy tini szintjén vagyok

tegnap 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az a te bajod, attól még nem maradtál gyerek, hogy annak érzed magad.
tegnap 22:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Kezdődik... A 30 éves, aki kisfiúnak képzeli magàt és megkérdezi, hogy ez normális-e... 🤦‍♂️🤦‍♂️
tegnap 23:29
 3/3 anonim ***** válasza:
A nővérem is annyi cukrot eszik, hogy a levéltetű megirigyelné az életmódját, mégis 26 éves (nem viccelek, a fizetésének harmadát csokira, meg gumicukorra költi). Az ember felnő, a természet velejárója, maradhatsz gyerekes, de gyerek nem maradsz örökké.
ma 00:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!