Felnőttként,anyaként hogyan lehetne barátkozni (tartalmas,és nem felszínes barátságot kiépíteni)?
36 éves vagyok,kislányom 20 hónapos. Mindigis introvertalt voltam,a felszínes kapcsolatok nem az én világom. Sokat költöztem életem során,nagyszülők nincsenek (én menekültem a mérgező szüleimtől,a férjem szülei elváltak régen,és egyik fél se kíváncsi se ránk,se az unokára,jobb is így). A jelenlegi,végleges lakhelyükön két éve élünk. Egy kisebb faluszeruseg,nincs itt semmi. Ami egyrészt jó,mert nyugi van és természet,másrészt a közelben nincs sok lehetőség. Annyira azért nincs messze a másik nagyváros,de egyelőre nem ismerem. Momz app nem vált be. Mint írtam,introvertalt vagyok,és nem felszínes csacsogasokra vágyom,hanem tartalmas kapcsolatokra. Nem tudom,hol lehet,ha lehet e egyáltalán ilyet, felnőttkent,anyakent találni. Az apropó az,hogy a férjem sokat van távol munka miatt,és én kezdek megijedni,mert ilyen napokon,rosszabb esetben egész héten át teljesen egyedül vagyok 0-24 a kislanyommal. Senkihez nincs szólnom, végtelenül magányos napok ezek. És mivel a kislányom nagyon eleven,és dacos is, igazából egy pohár vizet nem hagy nyugton meginni. A másik,hogy még mindig nagyon rosszul alszom, többször ébred még mindig éjjel,átlag napokon 5-6 órát alszom két harom részletben,de tegnap pl csak három jutott,három részletben,ez extrém. Szóval félek is,nem tudom mennyire lenne agyam egy baratsaghoz.
Mennyire lehet és hol felnőttként,anyaként barátkozni?
Semennyire!
Sajnos az van, hogy a felnőttek már csak érdekből barátkoznak egymással és ezért az a legelső kérdésük, hogy te mivel foglalkozol.
Aztán majd jól kihasználnak, ha tudnak.
Aki meg nem ilyen, az örül, ha a családjával lehet és vagy ideje vagy / és pénze nincs a barátok fenntartására.
Senki nem fog tartalmasakat beszélgetni egy idegennel. Tetszik vagy sem, a mélyebb barátságokhoz vezető út is azzal kezdődik, hogy felszínes dolgokról "csacsogtok", mikor megismeritek egymást, mert kell némi idő, mire valaki eljut oda, hogy elég bizalmas viszonyba kerüljön mással a komolyabb dolgok megbeszéléséhez.
Menj el a gyerekeddel programokra, vagy járj te magad valahova, nem fogsz barátokaf találni, csak ha rendszeresen találkozol emberekkel.
4-es, csak azért nem kellene valakinek az írását lehlyézned, mert mást tapasztalt, mint te.
Nem mindenki tud elköltözni jó helyre.
Kivétel erősíti a szabályt.
"csak azért nem kellene valakinek az írását lehlyézned, mert mást tapasztalt, mint te"
Pedig hülye az, aki más nevében beszél. Leáltalánosítasz egy tapasztalatot "mindenkire" vonatkoztatva, ami abszurd.
Amúgy sem a Lilaakác közben lakom.
De jó a 6-osnak!
Vegyetek példát róla!
Kérdező!
Itt a 6-os nagyon jó barátkozós arc, írjál neki privit, hátha veled is kedves lesz!
Városba kell menned, gyerekfelügyeletet meg kell oldanod.
Bármilyen programra mehetsz utána. Nézz szét facen, és a helyi híroldalak programajánlóiban.
Sport, nyelvtanfolyam, tánc, kvízek, darts, bááármi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!