Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Felnőttként,anyaként hogyan...

Felnőttként,anyaként hogyan lehetne barátkozni (tartalmas,és nem felszínes barátságot kiépíteni)?

Figyelt kérdés

36 éves vagyok,kislányom 20 hónapos. Mindigis introvertalt voltam,a felszínes kapcsolatok nem az én világom. Sokat költöztem életem során,nagyszülők nincsenek (én menekültem a mérgező szüleimtől,a férjem szülei elváltak régen,és egyik fél se kíváncsi se ránk,se az unokára,jobb is így). A jelenlegi,végleges lakhelyükön két éve élünk. Egy kisebb faluszeruseg,nincs itt semmi. Ami egyrészt jó,mert nyugi van és természet,másrészt a közelben nincs sok lehetőség. Annyira azért nincs messze a másik nagyváros,de egyelőre nem ismerem. Momz app nem vált be. Mint írtam,introvertalt vagyok,és nem felszínes csacsogasokra vágyom,hanem tartalmas kapcsolatokra. Nem tudom,hol lehet,ha lehet e egyáltalán ilyet, felnőttkent,anyakent találni. Az apropó az,hogy a férjem sokat van távol munka miatt,és én kezdek megijedni,mert ilyen napokon,rosszabb esetben egész héten át teljesen egyedül vagyok 0-24 a kislanyommal. Senkihez nincs szólnom, végtelenül magányos napok ezek. És mivel a kislányom nagyon eleven,és dacos is, igazából egy pohár vizet nem hagy nyugton meginni. A másik,hogy még mindig nagyon rosszul alszom, többször ébred még mindig éjjel,átlag napokon 5-6 órát alszom két harom részletben,de tegnap pl csak három jutott,három részletben,ez extrém. Szóval félek is,nem tudom mennyire lenne agyam egy baratsaghoz.

Mennyire lehet és hol felnőttként,anyaként barátkozni?

nov. 18. 21:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi 10-es de attol tartok ez a levelezés nem lenne az igazi. Én messze lakom a fővárostól. Na meg mikor lenne időm is. A kérdés kiírása óta most léptem be először,de kb mennem is kell.

Tudom,hogy sok idő a barátság,én sem ajtostul gondoltam a házba. A gyerekkel megyünk pár helyre de az igazából róla szól,meg max felszínes small talk.

Babysitter van,de akkor ,mikor dolgozom. Heti pár órát,angoltanár vagyok,online,ezt nem lehet úgy,hogy ott van mellette a gyerek,száz százalék jelenlet kell. Igazából alig nyerek valamit rajta,mert a babysitter elég sokat elvisz,ez csak a mentális egészségemnek kell,na meg hogy ki ne essek a rutinbol. Ennél többet egyrészt nem tud jönni a szitter,akit amúgy is nehezen találtam,na meg anyagilag sem igazan fer bele sokkal több. Jövőre megy bölcsibe,nagyobb mozgásterem lesz,kicsivel,attól függ,mennyiszer lesz beteg.

Kicsit egyébként azt látom gyerek ide vagy oda,felnőttként baromi nehéz barátkozni. Mindenki fut,rohan,sose éri utol magát,magamat is beleértve, kevés a bizalom,sok a zaklatottsag és a kialvatlanság (ez utóbbiert lassan Guinness rekordot kaphatok). Se idő se energia egy alapos baratsagra,a másik emberre. Akinek van gyerekkora óta jó barátja nem is nagyon vágyik újra,akinek nincs, megszokta így is.

Azért nyitott szemmel járok továbbra is. Hátha.

nov. 19. 22:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!