Heteróként választanál párodnak olyan embert, akinek van homoszexuális családtagja?
Mi lehet zavaró egy meleg emberben?
Ezt sosem értettem. Heteró férfi vagyok, az is voltam világ életemben, leszek is. Most nem PC-skedni akarok de tényleg nem értem.
Én most a logikát szeretném kikeresni ebből az egészből (ha van).
Most megpróbálok csupán ebbe belegondolni.
Attól félsz, hogy megnézi a fenekedet? Vagy megnéz téged?
Vagy úgy gondolod hogy előfordulhat a genetikai állományában ezáltal a meleg gén és hogy a gyereked is az lesz?
Amúgy én úgy látom, hogy a melegeket kerülő / esetleg gyűlölő emberek (mint társadalmi réteg) döntő többsége heteró férfi.
Tuti valami olyasmi állhat emögött hogy
1) Az ilyen ember nem érti egészen a szituációt amikor találkozik egy meleg emberrel. A póktól való félelmünk is innen ered: a nyolc különböző láb mozgása olyan dolgokat indít el az agyban, ami irritáló, félelmet keltő, ennek oka pedig hogy nehéz valamilyen szinten az agynak ezt feldolgozni, megérteni, és egyfajta idegen dolognak tűnik. Tehát ez a "nem értem" "bele se tudok gondolni milyen lehet ez" "amit a belegondoláskor találok sem igazán nekem való" és hasonló gondolatok futhatnak le az agyban ilyenkor.
2) Az emberi lény életének nagy részét a szexualitás teszi ki. Emiatt öltözködünk úgy ahogy, keresünk pénzt, építünk házat, valamilyen szinten minden visszavezethető a szexualitásra, mint ösztönre. (1 sör mellett simán belemennék mélyebben a témába, meglepődnél) Az emberi fajnak pedig a férfi egyedei öhm... élik meg intenzívebben, ápolnak közelebbi kapcsolatot a szexualitással. Ezt csak nem kell ragozni, értitek. És mivel ez a dolog ennyire fontos szereppel bír az életünkben, nagyobbat szól, ha valami ezen a területen "eltérő" a megszokottól. Ez ugyan így kerülési parancsot ad az agynak.
3) Egy férfi pontosan tudja, milyen drive-okat indít be az agyban egy igazán szexi nő látványa. Mit vált ki belőlünk. Elég intenzív élmény, tudjátok. Na attól tarthat szerintem ilyenkor az emberünk, hogy ha ránéz egy meleg férfi, neki is ilyen gondolat, érzelem indul el a fejében, vele kapcsolatban. És ezt egyszerűen nem tudná hova tenni.
Szóval én ezekre tudok gondolni, hogy talán ilyesmik mentén lehet zavaró valakinek egy meleg ember látványa.
Persze, miért ne? Mi köze hozzá?
A párom egyik bátyja meleg és egy fantasztikus ember, illetve az ő párja is egy jófej férfi. Pont nem érdekel, hogy történetesen mindkettő férfi, az pedig pláne nem, hogy az ágyban mit csinálnak egymással.
25/N
Ha megnézitek az értékeléseket, meghúzódik egy 67%-os emberke aki minden olyan kommentet lenegatívoz ami arról szól, hogy nem érdekelné a homoszexuális rokon.
Lehetséges, hogy a kérdező kifejezi véleményét? :D :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!