Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Heteróként választanál párodna...

Heteróként választanál párodnak olyan embert, akinek van homoszexuális családtagja?

Figyelt kérdés

nov. 18. 14:01
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Mert érdekelne, hogy kútba eshet-e miattam családtagjaim kapcsolata. Miután sokan képesek elfordulni az egész családtól, ha kiderül, hogy egy tagja meleg.

Amúgy meg ilyen erővel minden melegekkel kapcsolatos kérdés provokatív.

nov. 18. 19:33
 22/23 anonim ***** válasza:
69%
Nagy ívben leszarom, milyen beállítottságúak a rokonai
nov. 18. 19:43
 23/23 anonim ***** válasza:
82%

8-as vagyok

Olvasván, hogy te vagy a meleg családtag, és kicsit tovább vive a 8-as hozzászólásomban írottakat.

Gondolj bele.

Aki feladná a lányt azért, mert van egy meleg rokona.

Feladná a lányt akkor is, ha később születne egy meleg rokona. Mondjuk egy fia. Vagy lánya.

Milyen emberrel éreznéd nagyobb biztonságban őt?

Ő milyen ember mellett érezhetné jobban biztonságban magát?

Te örültél volna neki ha az egyik szülőd megpattant volna, csak mert meleg lettél?

Ez egyfajta "szűrő" de jótékony "szűrő" én úgy gondolom.

Csak mert a serpenyő egyik tányérában a női rokonod van.

Egy érző, jellemmel és tervekkel, álmokkal rendelkező személyiség. A serpenyő másik tányérában mondjuk egy meleg rokon. Aki eldob egy akármilyen lányt egy ilyen tényező miatt, ami mondjuk zavarja őt egy 10-es skálán 4-5ösen (most csak írtam egy számot) akkor az az ember ott hagyná a lányt MÁS dolgokért is, ami hasonló mértékben zavarja őt (4-5ösen)

Vagy ha nem hagyná ott később mert már beleinvesztálja magát a kapcsolatba annyira hogy nem hagyja el a csajt ha később felmerül egy ekkora (számára) zavaró dolog (ide illessz be bármit ami neki 4-5ös szint) akkor meg bunkó lesz, elutasító, kitaszító, stb...

Ha csak a hozzászólásokat olvasod itt, akadnak azért rendes srácok.

Ha a melegséged netán kiszűrne 1-2 gyökeret, azért meg nem kár. Se a családodnak, de főleg nem a lánynak.

nov. 19. 07:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!