Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Utálom az embereket. Más is...

Utálom az embereket. Más is van ezzel így?

Figyelt kérdés

Teljesen kiábrándultam az emberekből. Legyen szó akár a közvetlen környezetemről, akár a távolabbiról, például a munkám kapcsán.

Ezzel most lehet, hogy sokaknál kiverem a biztosítékot, de a gyerekeket sem szeretem, de még csak aranyosnak sem látom őket. Irritálnak.

Nagyon sötéten látom a világot, nem sok értelmet vélek benne felfedezni.

Jó lenne valakivel beszélgetni, aki hasonlóan érez és hasonlóan látja a világot, mert a toxikus pozitívitástól hányni tudnék, szóval azt légyszi ne.

Pszichológushoz sem kell elküldeni, nem kérek semmiféle jó tanácsot, hogy szebbnek lássam a világot.

Egyszerűen csak hozzám hasonlóakat keresek. Köszi.

okt. 27. 11:25
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
52%

Csodalkozol? Amikor f-sszopo a fonok, kivételezik az emberekkel

Ha meg felmondok még o van megsértődve

Nem lesz rabszolga aki megcsinálja a szar melót

okt. 27. 12:54
 12/30 anonim ***** válasza:
70%
Sajnálom, hogy a negatív tapasztalatok ezt eredményezték. Remélem, jön majd valaki az életedbe, aki meg fogja neked tudni mutatni, hogy igenis vannak még rendes emberek, akik képesek őszintén és tisztán szeretni.
okt. 27. 12:57
 13/30 anonim ***** válasza:
78%
Igen én is. De én már beszelni se akarok senkivel.
okt. 27. 13:20
 14/30 A kérdező kommentje:
Ne szűkítsük le a munkahely témakörére az ember utálatot. Persze ott aztán lehet okot találni rá bőven. Én viszont általánosságban érzek így. Kiábrándultság, undor, lenézés...ezeket érzem, ha az emberekre gondolok. Tudom, ez nagyon rossz fényt vet rám. De itt - noname - legalább merek őszinte lenni. Aki hasonlóan érez, írhat privátban is. Néha a megértés pont elég.
okt. 27. 13:20
 15/30 A kérdező kommentje:

Amúgy komolyan elgondolkodtam már a sorozatgyilkosok indítékain. Megértem, hogy okozhat valakinek "kielégülést" a gy*lkolás. Vagy egyfajta bosszút az emberiség ellen, amiért olyan, amilyen. Még ha a saját halálával is ér véget az ámokfutás.

De nyugodjon meg mindenki, arra a következtetésre jutottam, hogy én előbb bántanám magamat, mint másokat.

okt. 27. 13:40
 16/30 A kérdező kommentje:
Egy szerep az élet.
okt. 27. 13:47
 17/30 A kérdező kommentje:
Én csak szeretnék egy barátot...
okt. 27. 13:51
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Én is 33 éves nő vagyok és szerintem a világ csodálatos. Annyi minden szépen lehet találni nap, mint nap. Viszont az emberek nem érdekelnek, nem is veszem körbe magam velük. A futókörre is akkor járok, amikor legkevesebben vannak. Hobbijaim mind magányosak. Nekem jó így.

Váltanod kellene olyan helyre, ahol nem kell emberekkel foglalkozni.

okt. 27. 16:13
 19/30 anonim ***** válasza:
58%

Pedig jót tenne neked az a pszichológus, vagy akár pszichiáter. Mi az, hogy egyre jobban kezded érteni a tömeggyilkosokat?

Hiába nem akarod ezt hallani, megkeseredett nő vagy, akire ráfér vagy szakember segítsége, vagy néhány gyógyszer.

okt. 27. 17:43
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
Hol vannak a barátaid?
okt. 27. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!