Utálom az embereket. Más is van ezzel így?
Teljesen kiábrándultam az emberekből. Legyen szó akár a közvetlen környezetemről, akár a távolabbiról, például a munkám kapcsán.
Ezzel most lehet, hogy sokaknál kiverem a biztosítékot, de a gyerekeket sem szeretem, de még csak aranyosnak sem látom őket. Irritálnak.
Nagyon sötéten látom a világot, nem sok értelmet vélek benne felfedezni.
Jó lenne valakivel beszélgetni, aki hasonlóan érez és hasonlóan látja a világot, mert a toxikus pozitívitástól hányni tudnék, szóval azt légyszi ne.
Pszichológushoz sem kell elküldeni, nem kérek semmiféle jó tanácsot, hogy szebbnek lássam a világot.
Egyszerűen csak hozzám hasonlóakat keresek. Köszi.
Csodalkozol? Amikor f-sszopo a fonok, kivételezik az emberekkel
Ha meg felmondok még o van megsértődve
Nem lesz rabszolga aki megcsinálja a szar melót
Amúgy komolyan elgondolkodtam már a sorozatgyilkosok indítékain. Megértem, hogy okozhat valakinek "kielégülést" a gy*lkolás. Vagy egyfajta bosszút az emberiség ellen, amiért olyan, amilyen. Még ha a saját halálával is ér véget az ámokfutás.
De nyugodjon meg mindenki, arra a következtetésre jutottam, hogy én előbb bántanám magamat, mint másokat.
Én is 33 éves nő vagyok és szerintem a világ csodálatos. Annyi minden szépen lehet találni nap, mint nap. Viszont az emberek nem érdekelnek, nem is veszem körbe magam velük. A futókörre is akkor járok, amikor legkevesebben vannak. Hobbijaim mind magányosak. Nekem jó így.
Váltanod kellene olyan helyre, ahol nem kell emberekkel foglalkozni.
Pedig jót tenne neked az a pszichológus, vagy akár pszichiáter. Mi az, hogy egyre jobban kezded érteni a tömeggyilkosokat?
Hiába nem akarod ezt hallani, megkeseredett nő vagy, akire ráfér vagy szakember segítsége, vagy néhány gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!