Az baj ha utálom az embereket?
Figyelt kérdés
Rengeteg csalódtam tizenéves koromtól kezdve.2022. dec. 31. 22:21
1/11 anonim válasza:
Nem baj, de így nem hiszem, hogy boldognak lehet lenni. Én magamon kívül mást nem utálok.
3/11 anonim válasza:
Sokan vagyunk így. Míg nem bántasz másokat, addig nem baj.
4/11 anonim válasza:
Én csak magamat fogom most már esküszöm, 2-es vagyok
5/11 anonim válasza:
Ha nem ront az életminőségeden, vagy vetítes ezt ki mindenkire, nem hiszem. A lényeg, hogy ne hagydd elmagányosodni magadat.
6/11 anonim válasza:
Én is utálom az embereket, ezért remete életet élek. Csak akkor tartok élő kapcsolatot az emberekkel: munka, vásárlás, ügyintézés.
7/11 anonim válasza:
Én is. Nem baj az mert így kerülöd a bajt. Nagyon megválogatom, hogy kivel ismerkedek.
8/11 anonim válasza:
Szerintem elég természetes érzés, én sem vagyok mindig oda az emberekért. Ha az ember elég peches, akkor tényleg felgyűlhet a rossz tapasztalat.
Van kijárat ebből, de nehéz. A legtöbb ember azért szarfej, mert szenved, és nem tudja kezelni. (Ez rám is igaz, és valószínűleg rád is.)
Első lépés ezt észben tartani. Aki szarfej, annak valami baja van. Akkor is, ha nem látszik, akkor is ha úgy tűnik, hogy tök jól van.
Hogy mi közöd hozzá? Elsőre tényleg semmi. De ha kicsit megpróbálkozol az együttérzéssel, akkor felül tudsz emelkedni mások baromságán és az önsajnálaton is.
9/11 anonim válasza:
Pacsi: nem baj, nem gáz. Egy kutya többet jelent sokaknak, mint egy ember.
10/11 anonim válasza:
Inkább az a baj, hogy adtak rá okot, hogy utáld őket. 🙁
Hidd el én is rengetegszer vagyok így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!