Míg mások olyan népszerűek, hogy szinte mindenki szereti őket, addig én sose voltam így. Most lehet, hogy szemét ember vagyok, de ha valaki nekem ártott, vagy megbántott engem, én azoknak az embereknek csak rosszat tudok kívánni, és utálom őket. Tehát én ha utálok valakit, akkor nagyon tudom utálni.
Ha a helyzet épp úgy kívánja pl. munkahely, akkor képes vagyok nem kimutatni ezt mások előtt.
Valahogy mégis ezeknek több szerencséjük van az életben, mint nekem.
2022. jan. 18. 11:37
1/7 anonim válasza:
Szerintem ezzel elég sokan vannak így, köztük én is. Mondjuk nekem sokszor nem kell az se, hogy megbántsanak, hanem csak elég megszólalniuk, vagy ahogy figyelem pár ember viselkedését, reakcióját dolgokra, azok alapján is megutálom őket.
2022. jan. 18. 11:43
2/7 anonim válasza:
Nem vagyon népszerű, de ettől még nem utálok másokat, nem kívánok nekik rosszat. Nem is értem, hogy függ össze a kettő.
Szerintem aki ennyire utál mindenkit, annak saját magával van valami baja.
2022. jan. 18. 11:49
3/7 A kérdező kommentje:
azt vettem észre minél kedvesebb vagyok, annál jobban visszaélnek vele.
2022. jan. 18. 11:54
4/7 anonim válasza:
Ezzel a "sok utálattal" bevonzod, hogy téged is utálnak.
Hiába hiszed azt, hogy "képes vagy nem kimutatni mások előtt", meglátszik, megérzik rajtad.
2022. jan. 18. 11:55
5/7 anonim válasza:
Èn sem igazán szeretem úgy az embereket.Sok a fenntartásom,mert akármerre járok,mindig odajönnek pénzt kèregetni,sok emberből látszik a rosszindulat is,negatívak,agresszívek. Alapvetően nyitott vagyok, és ha valaki rendesen szól jót elbeszèlgetek.Vonaton is előre engedem az embereket,viszont visszaêlnek sokan ezzel is.Zavar,hogy nincsenek másokra tekintettel.No meg amilyen zenéket sokan hallgatnak...Varga Irên pl.àrulkodik az értelmi szintről.Na Alapvetően ezért nem szeretem az embereket,viszont ha valaki normalisan közelít, akkor nagyon barátságos vagyok.
2022. jan. 18. 12:22
6/7 anonim válasza:
Nálam nem függ össze a népszerűséggel. Én nem akarnék az lenni. Annàl visszahúzódóbb vagyok. Viszont sok embert utálok, általában nem ok nélkül.
2022. jan. 18. 14:09
7/7 anonim válasza:
Engem az sem érdekelne, ha az összes ember eltűnne a földről a pi...ba ! Nyilván a közeli rokonok maradhatnának de a többire nem vagyok kíváncsi mert utálom az embereket, olyan ostoba némelyik, mint a föld .
Elég csak elmenni bevásárolni máris láthatod hogy a 90 % ostoba birkaként funkcionál...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!