Utálom az embereket, más is van így?
Figyelt kérdés
Nem vagyok depressziós,meg semmi ilyesmi,egész jól elvagyok egyedül+ a barátommal,oké csak 18 éves vagyok,de azért viszonylag sok embert megismertem,de max 2 jó embert ha ismerek,egyik a barátom a másik meg egy régi barátnőm,de a legtöbb embernél nem látok mást minthogy kibeszélik még az állítólagos barátaikat is,ha jobbat találnak eldobják a régit,viccet csinálnak belőle,hát még azokkal hogy bánnak ennek fényében akik nem a barátaik...
Persze biztos van akik jó embernek tartják az ilyeneket is,az én szememben nem azok.
2015. nov. 24. 18:12
1/4 anonim válasza:
Nincs ebben semmi érdekes. Én is utálok sok embert, az egyik felét azért mert primitív, a másik felét azért mert irdatlanul buták. Nagyon kevés olyan ember van akinek lehet élvezni a társaságát.
2/4 anonim válasza:
Válts környezetet. Rossz emberekkel találkozol...
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem igazán tudok környezetet váltani,költözés nem igazán lehetséges,max az iskola váltás,de nem tudhatom előre melyikben találkoznék jó emberekkel...
2015. nov. 24. 18:25
4/4 anonim válasza:
Mintha en irtam volna :) baratommal nagyon jo a kapcsolatom 3 eve vagyunk egyutt:) rajta kivul akikkel joba vagyok az 3 ember aztan ezen kivul meg a csaladom es annak is csak az anyukam feloli resze. En is utalom az emberek jo reszet es altalaban nem is veszem eszre a tobbit..aki normalis azt igen :) semmi kozossegi cuccban nem vettem reszt ezert a suliban mindig furanak veltek :D inkabb csak kulonc de mindenutt sok a szemet, inkabb az ertekekre figyelj :) 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!