Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jogosan utálom az ilyen sunyi...

Jogosan utálom az ilyen sunyi embereket?

Figyelt kérdés
Akik először kedvesen azt mondják írogathatok nekik, aztán elkezdik húzni az idegeimet, soká és alig visszaírni míg végül eltűnnek teljesen szó nélkül. Miért nem lehet kapásból azt mondani hogy ne írjak? Nekik és nekem is jobb lenne
2023. okt. 5. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:
35%

Linkek, nem törődnek semmivel és senkivel. Ne kötődj, ne várj senkitől semmit. Ha véletlenül normális emberrel hoz össze a sors, az szerencse.

Azért gondolj arra, hogy több a link szélhámos, mint az őszintén normális párt kereső férfi vagy nő.

Ha elsőre nem válaszol, azonnal kidobni.

2023. okt. 5. 22:23
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Ezt én se vágom, én mindenkinek visszaírok általában.bunkóságnak tartom ha valaki ok nélkül ignorál... nem értem a miértjét!
2023. okt. 5. 22:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Jogos. Legyen az ember egyenes és őszinte.
2023. okt. 6. 02:53
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Mert csak azt mondták, hogy írogathatsz nekik, azt nem hogy vissza is írnak.
2023. okt. 6. 07:58
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Hogy mi jogos és mi nem, az nézőpont kérdése. Az, hogy utálod az ilyen embereket a te bajod, nem másé, előrébb nem visz az életben az utálat, hogy pillanatnyilag dühös vagy az ilyen emberekre, az érthető, de sokra nem mész vele.
2023. okt. 6. 09:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Érdekes felvetés ez az egész. Van amikor még jogos is lehet félig meddig, ha valóban félrevezettek. Na de a helyzetet kéne látni, mert sokan sokszor csak fárasszák a másik felet. Szóval meg kell kérdezzem:

"Akik először kedvesen azt mondják írogathatok nekik," Ez a dolog általában hogy szokott zajlani? Csak azért kérdezem mert én is szoktam beszélgetni, de olyan még nem történt hogy ilyet írt volna nekem bárki. Tehát nálad hogy kezdődik az ismerkedés, miből jön ez az írogathatsz nekik kifejezés, és mi történik utána?

2023. okt. 6. 11:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Privátban kaptam választ az előző kérdésemre. Az üzenet korrekt, de levéltitok miatt az ő részét nem másolom be, semmi gázosat nem mondott amúgy. Viszont az én saját válaszom megosztom itt is, mivel a fő kérdésre is egyfajta válasz. És hátha hasznos lehet még mások számára, akik ugyanerre a kérdésre keresik a választ.

Értem, hát valószínű a kérdés kapcsán még szívesen válaszoltak, de hosszabb csevegésbe már kevésbé partnerek. Az is lehet csak veled nem, a beszélgetés közben kiderül ez meg az ami nem tetszik nekik, és ahelyett hogy mondanák inkább végül csak lelépnek. Az is lehet dolguk van, elfelejtődik az egész. Itt gyakorin egyébként megesik hogy pár levélváltás után elhal a beszélgetés. Eleinte engem is frusztrált, de ezt el kell fogadni mert csak magát égeti ki az ember, ha ilyeneken kattog. Meg kiégni se kell, én is pl a mai napig válaszolok és elbeszélgetek itt bárkivel, nyitottnak maradva, mert sose tudva mikor épp mi hova vezethet.

2023. okt. 6. 12:15
 8/8 anonim ***** válasza:

"Akik először kedvesen azt mondják írogathatok nekik"

... senkinek fogalma sincs, hogy milyen vagy. Egy kérdésből nem lehet egyből megismerni téged, hogy érdekes személyiség vagy-e, és hasonló-e az érdeklődési körünk. Az csak később, a beszélgetés során derül ki. Akivel hasonló az érdeklődési köröd és a stílusod, azzal marad a párbeszéd, akit meg nem érdekel amiről beszélgetni a szeretnél, az meg lekopik. Nincs ezzel semmi gond, ez természetes. Nem érdekelhet mindenkit az, ami téged. És nem lehet mindenki olyan stílusú, mint te vagy.

2023. okt. 10. 10:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!