Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Utálom az embereket. Más is...

Utálom az embereket. Más is van ezzel így?

Figyelt kérdés

Teljesen kiábrándultam az emberekből. Legyen szó akár a közvetlen környezetemről, akár a távolabbiról, például a munkám kapcsán.

Ezzel most lehet, hogy sokaknál kiverem a biztosítékot, de a gyerekeket sem szeretem, de még csak aranyosnak sem látom őket. Irritálnak.

Nagyon sötéten látom a világot, nem sok értelmet vélek benne felfedezni.

Jó lenne valakivel beszélgetni, aki hasonlóan érez és hasonlóan látja a világot, mert a toxikus pozitívitástól hányni tudnék, szóval azt légyszi ne.

Pszichológushoz sem kell elküldeni, nem kérek semmiféle jó tanácsot, hogy szebbnek lássam a világot.

Egyszerűen csak hozzám hasonlóakat keresek. Köszi.

okt. 27. 11:25
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy így érzel, látom az írásodon, hogy sok harag van benned mások iránt, sok rossz tapasztalatot lehetett más emberekkel. Remélem, hogy a dolgok helyre jönnek neked. Én is látom a világ rossz dolgait, viszont a dolgok nem fekete-fehérek. Remélem megtalálod a megnyugvást, és azt a társaságot amely jó hatással van rád.
okt. 27. 11:56
 2/30 anonim ***** válasza:
69%
Nem vagyok egy pozitív ember, de azért ez már szerintem bőven beleesik a toxikus negativitás kategóriába amit a pozitivitásnál annyira elítélsz.
okt. 27. 11:57
 3/30 anonim ***** válasza:
79%

Ja enis

Holnap megint munka

Agyam mar most felrobban ha arra gondolok hogy be kell menni a sok idiota barom koze dolgozni

okt. 27. 12:04
 4/30 A kérdező kommentje:

Kedves második!

Én azt értem toxikus pozitivitás alatt, mikor valaki meg akar győzni ennek az ellenkezőjéről. Hogy a világ szép, az emberek jók, minden rendben lesz! Falnak megyek ettől.

Én nem akarok senkit meggyőzni az én látásmódomról (amit egy pillanatig nem tagadok, hogy negatív), egyszerűen csak próbálok olyan valakit találni, aki hasonlóan látja a világot, mint én és nem megváltoztatni akar mindenáron.

okt. 27. 12:06
 5/30 A kérdező kommentje:

Kedves harmadik!

Én most is dolgozom, gondolhatod...kezdem egyre jobban megérteni a sorozatgy*lkosokat. :)

okt. 27. 12:08
 6/30 anonim ***** válasza:
0%
Hány éves vagy? Férfi vagy nő?
okt. 27. 12:08
 7/30 anonim ***** válasza:
0%
Mit dolgozol?
okt. 27. 12:10
 8/30 A kérdező kommentje:
33 éves nő vagyok. A munkámról csak annyit, hogy sok ember vesz körül közben.
okt. 27. 12:16
 9/30 anonim ***** válasza:

Huh az nem jo

Engem nem sokan, de azok is kiidegelnek

okt. 27. 12:22
 10/30 anonim ***** válasza:
49%
Mo.-n mindenki utál mindenkit...
okt. 27. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!