Ha az életetekben már semmi nem számítana, mi lenne a legdurvább dolog, amit megtennétek?
Attól még nem kell gyilkolnod, mert neked eleged van. Hány ember életét tennéd tönkre? Ettől nem lenne jobb neked.
Kezeltesd magad továbbra is, beszélj erről a dokiddal. Kár azon rágódnod, hogy mid nincs. Törekedj új állásra, barátokra, jobb életre. Bármire, ami pozitívan hatna az életedre.
Igen, de ez miért fontos?
Nem érdekel már semmi. Az sem, hogy hány ember életét tenném tönkre. Nincs semmi vesztenivalóm. De eléggé eltértünk már a kérdéstől!
Szánalmasabb vagy, mint gondoltam.
Ha annyira nem érdekel semmi, akkor miért kérdezel itt bármit és miért érdekel, hogy eltértünk a kérdéstől? Szimplán látványosan szeretnél szenvedni.
Igazad lehet! Ismerkedni egyébként próbálok nőkkel, de amelyik bejönne, az házas és/vagy csak barátkozni akar, többet nem. Rengeteg visszautasítást kaptam és belefáradtam!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!