Ha az életetekben már semmi nem számítana, mi lenne a legdurvább dolog, amit megtennétek?
Figyelt kérdés
okt. 11. 18:38
3/50 anonim válasza:
Vennék egy kis viskót egy hideg, szeles tengerparton és ott élném le hátralevő életemet.
4/50 A kérdező kommentje:
Én akár gyilkolnék is, ha már úgyis minden mindegy...
okt. 11. 19:25
6/50 anonim válasza:
Miert nem pozitiv van benned hogy akkor boldogan élnél?ha azt tehetsz amit akarsz.
7/50 anonim válasza:
Lefeküdnék a jóképű pasikkal.
Aztán felgyújtanák annyi c tábort amennyit bírok
8/50 A kérdező kommentje:
#5 Régi vélt vagy valós sérelmek megtorlása lenne a cél.
#6 1. Sose voltam boldog, nem tudom, mi a boldogság.
2. Tele vagyok dühvel és feszültséggel, amit így vezetnék le. Utána meg
megölném magamat is.
okt. 11. 19:39
9/50 anonim válasza:
Igen. A megengedés minuszos:)
A nem számít-hoz elég közel vagyok, így aztán nyugalom van.
10/50 anonim válasza:
Kiosztanám, úgy igazán, azt a szomszédomat, aki naponta 4-5 alkalommal telepszik ki közvetlenül az ablakom alá cigizni. (földszinti lakás és sajnos a hálószoba mellett van a lépcsőház hátsó bejárati ajtaja) Többször szóltam már neki, de mintha fel sem fogná.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!