Ha az életetekben már semmi nem számítana, mi lenne a legdurvább dolog, amit megtennétek?
Figyelt kérdés
okt. 11. 18:38
41/50 anonim válasza:
Mindig csak a szex, ez játszik szerepet egyesek életében... :P
42/50 anonim válasza:
Szerintem ez az a csóka akinek gyilkolos kényszergondolatai voltak erről már több kérdést is kiírt korábban...
43/50 A kérdező kommentje:
Az biztos nem én vagyok, soha nem írtam még ki ilyen jellegű kérdést.
okt. 13. 11:09
44/50 anonim válasza:
Akkor se bánts senkit. Én azt mondom még minden rendbe jöhet nem? Semmi sincs kőbe vésve. Változtathatunk az életünket bármikor.
45/50 A kérdező kommentje:
Én igyekszem változtatni, de mindig visszaesek oda, ahonnan elindultam. Sokat tettem azért, hogy jobb legyen, de nem lett. Tele vagyok dühvel, frusztrációval. Meddig kell még kínlódnom, hogy jobb legyen?
okt. 13. 11:19
46/50 anonim válasza:
40. Es most ez a nő az egyik akit ki akarsz nyirni?
47/50 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mit akarok, össze vagyok zavarodva! De megkérnék mindenkit, hogy hanyagoljuk a témát! Köszönöm!
okt. 13. 17:07
48/50 anonim válasza:
De gyenge vagy, ezért tartasz ott ahol tartasz.
49/50 A kérdező kommentje:
Ha tényleg gyenge lennék, már nem élnék...
okt. 13. 17:59
50/50 anonim válasza:
Hát tényleg rohadt erős jellemre vall, hogy másokat bántanál a nyomorod miatt,illetve azt állítod, hogy egy nő miatt kerültél ebbe a helyzetbe. Felnőtt ember vagy, a felelősséget nem vállalod, hárítani is nagyon tudsz.. Az erős jellem megtestesítője vagy...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!