Arról mi az véleményetek hogy osztály találkozóra meghívok a facebookrol egy csomó egykori osztálytársakkal megegyező nevű embert és kiderül hogy a társaság fele nem is ami osztályunkba járt...?
Figyelt kérdés
jan. 27. 21:24
3/28 anonim 

válasza:

Meghívhatod őket, de ez nem jelenti azt, hogy amúgy fixen el is jönnének. A legtöbbjük szerintem figyelmen kívül is hagyná a dolgot, mert lövése sincs, ki vagy, és milyen osztálytalálkozóra invitálod.
5/28 A kérdező kommentje:
4 nyilván eljöttek ha egyszer kiderült hogy nem ők azok...
jan. 27. 21:58
6/28 anonim 

válasza:

Ez nem volt egyértelmű a kérdésedből...
7/28 anonim 

válasza:

Bocs de ez elég hihetetlen.. olyan neved van akinek minden "egyező nevű" embernek is volt ilyen osztálytársa??? Mindenféle előre egyeztetés nélkül simán elmennek?? :D Ne viccelj már.. nálunk én szoktam szervezni az oszt talikat és ált sulis és gimis külön privát csoportunk is van.. Soha nem fordulhatna elő ilyen...
8/28 anonim 

válasza:

Hogy hülye vagy. Ki az aki meghív egy random Szilágyi Józsit, anélkül, hogy tudná róla, hogy a volt osztálytársa-e tényleg?
9/28 anonim 

válasza:

Alapvetően a legnyomorékabb szervezőnek gondolnálak, de így csak szimplán kamu kérdés. Nincsenek olyan hülye emberek, pláne többen, akik elfogadnak egy ismeretlentől egy osztálytalálkozó meghívást, ahol se az iskola, se az év, se az osztály nincs leegyeztetve.
10/28 A kérdező kommentje:
7 de hogyan másképp derülhet ki?
jan. 27. 22:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!