Ha ilyen életed lett volna mit csinálnál? 30/F

Végre egy kérdező, aki nem csak nyavalyog, h milyen vacak is az élete, hanem kíváncsi rá, lehet és h hogyan lehet változtatni rajta!
Kedves Kérdező, milyen szakmád van? Mihez értesz? Milyen munkatapasztalataid vannak? Könnyen tanulsz-e? Mitől vagy boldog? Minden érdekes lehet a hasznos válasz szempontjából.

Először mozdulj ki.Csak egy sétára.Nekem sincsenek barátaim,mind elkoptak,nem biztos,hogy sokat vesztettél.Önbizalmam nekem se volt sokáig,tettek róla rendesen,de egy idő után elkezdtem úgy csinálni,mintha lenne,egy idő után lett is.Nem annyira,mint akit egész életében meghallgattak,segitettek,de jóval nagyobb.A kommunikáció se az erősségem,de sokat olvastam mindig,abból tanultam.Ez így elég szánalmasan hangzik,de tényleg segített.
Próbalj pozitiv dolgokra gondolni magaddal kapcsolatban.
Tűzz ki apró célokat,aztán nagyobbakat.És tényleg mozdulj ki.Hacsak céltalanul is,ne gubózz be.

10:33-as vok
Köszi a kiegészítést! Írhatok neked privátot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!