Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha ilyen életed lett volna...

Ha ilyen életed lett volna mit csinálnál? 30/F

Figyelt kérdés
Nem voltak sosem barátaim, olyan mintha egy barlangban éltem volna eddig, szerelmeim sosem voltak, hozzá kell tenni, hogy roma származású vagyok, illetve nagyon zárkózott, visszahúzódó személyiség vagyok. Szenvedek egy albérletben, semmire sem futja, sosem járok el sehova.

tegnap 10:12
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Szűz nem vagyok, sok alkalmim volt, de az sem kellett volna inkább
tegnap 10:13
 2/20 anonim ***** válasza:
79%
Elkezdenék tanulni, nyelve, programozást. Ha netre telik, akkor mind a 2-t lehet tanulni ingyen yt-ról. Minden időmet ebbe tenném bele a következő 1-2 évben.
tegnap 10:24
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Végre egy kérdező, aki nem csak nyavalyog, h milyen vacak is az élete, hanem kíváncsi rá, lehet és h hogyan lehet változtatni rajta!

Kedves Kérdező, milyen szakmád van? Mihez értesz? Milyen munkatapasztalataid vannak? Könnyen tanulsz-e? Mitől vagy boldog? Minden érdekes lehet a hasznos válasz szempontjából.

tegnap 10:33
 4/20 Metionin ***** válasza:
68%
Tanulnék és elkezdenék sportolni. Ha képzed magad, fejlődsz akkor tudsz jobb munkát vállalni, azáltal jobb helyre költözni. Ma már annyi mindent tanulhatsz az internetről is. A sport pedig segít önbizalmat építeni és akár barátokat szerezni is, én is felnőttként tudtam csak barátkozni és szinte mindenkit sporttal vagy hobbival kapcsolatos helyen találtam.
tegnap 10:50
 5/20 anonim ***** válasza:
69%

Először mozdulj ki.Csak egy sétára.Nekem sincsenek barátaim,mind elkoptak,nem biztos,hogy sokat vesztettél.Önbizalmam nekem se volt sokáig,tettek róla rendesen,de egy idő után elkezdtem úgy csinálni,mintha lenne,egy idő után lett is.Nem annyira,mint akit egész életében meghallgattak,segitettek,de jóval nagyobb.A kommunikáció se az erősségem,de sokat olvastam mindig,abból tanultam.Ez így elég szánalmasan hangzik,de tényleg segített.

Próbalj pozitiv dolgokra gondolni magaddal kapcsolatban.

Tűzz ki apró célokat,aztán nagyobbakat.És tényleg mozdulj ki.Hacsak céltalanul is,ne gubózz be.

tegnap 11:20
 6/20 anonim ***** válasza:
20%
Hat ilyen eletem gondolom akkor lett volna, ha nem teszek semmit erte. Ez nem opcio
tegnap 11:37
 7/20 anonim ***** válasza:
28%

Semmit

Dugnam a ku*vakat tovabb

tegnap 11:53
 8/20 A kérdező kommentje:
Pénzügyi-Számviteli ügyintéző végzettségem van. Sok minden érdekel: pszichológia, történelem, genetika,filozófia, technológia.
tegnap 12:04
 9/20 anonim ***** válasza:

10:33-as vok

Köszi a kiegészítést! Írhatok neked privátot?

tegnap 12:06
 10/20 anonim ***** válasza:
És mit dolgozol hogy szarul keresel?
tegnap 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!