Viccnek szántad, de én gondoltam megírni és megpróbálni kiadni.
Mentálisan beteg anyuka hordott ki, aki zugivott és láncdohányzott a terhesség alatt, megszületésem után néha elhanyaholt, egyszer meg is ütött.
Kórházban voltam többször gyulladt, fekélyes szájjal, 2,5 évesen kb 1 évesnek megfelelő fejlettségi szinten voltam.
Végül nagyszüleim neveltek.
Gyerekkoromban elképesztően fura voltam, jól funkcionáló autista vagy legalábbis olyan jellegű, de brutális dolgaim voltak. Például már kiskorban masztiztam, nem tudtam, hogy annak köze van a szexualitáshoz, mi az egyáltalán és hogy rossz, legalábbis na. Meg egyéb hasonló dolgok.
Majd tinikorban fozokatosan rájöttem, hogy fura vagyok, ilyen értelemben más vagyok, ekkor 5-6 év "depi" jött.
A fiatal felnőtt korom arról szólt, hogy az autizmus terén "gyógyuljak", amiben kell, változzak, amiben kell, fogadjam el magam. Plusz rossz döntésekkel elszúrtam a fiatalkoromat.
Ebből szerintem tanulságos volna egy könyv.
Néha már írogattam, csak fárasztó, olykor fájdalmas és nem tudom, így kell-e. Végülis ha kiderül, hogy rákom van (30-40% az esély), akkor megírom.
Nem vagy mensás véletlenül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!