Most ezzel én tényleg ekkora bűnt követtem el? Úgy csinálnak mintha embert öltem volna.
2,5 éve vagyok a cégnél. Már menyasszonyként kerültem oda. Nyáron szakítottunk. A volt párom kicsit lefogyott utána, de egyébként már jól van. Egyik buliból megy a másik buliba. Azóta volt neki kb 6-7 kalandja más csajokkal. (Mármint szex, meg kitudja mennyi randi..) O mesélte,néha szoktunk beszélni de semmi több. Nekem azóta 1 volt, és van is. Igaz csak szexnek indult ,de annyira megtaláltuk a közös hangot,hogy összejöttünk. Én most úgy érzem megtaláltam életem párját mégis pár kolleganom nagyon csúnyán néz rám. Én vagyok 23 a srác 32. Régen O is ott dolgozott. Elmondanak tudjátok minek... De nem értem miért. Miért baj az ,hogy én összejöttem utána valakivel? Nem mellesleg ilyen jól még senkivel nem éreztem magam mint vele. Van egy 52 éves nő, állandóan cseszeget. De ez csak azóta van mióta nem vagyok együtt a volt párommal, és összejöttem egy sráccal aki régen ott dolgozott. A nő hitetlenkedik,hogy de hát menyasszony voltál.... És nem bírja megemészteni. Amúgy semmi közünk nincs egymáshoz a nővel azonkívül,hogy napi 3x látjuk egymást pár percre. De beleköt,hogy milyen a körmöm, a kocka köröm nem áll jól.. meg ilyeneket mond,hogy velem álmodott, hogy mindenki a hátam mögött mennyire kibeszélt. Meg az is a fülembe jutott másoktól,hogy pontosan O beszél ki a hátam mögött,a srác miatt.. mindenféle f......hiányos kislánynak elmond.
De nem értem az egészet... Mit érdekli ez őt ?!? Meg a másik... Exem azóta kb 7 lányt szedett fel, az nem gáz, hogy bulizik, iszik, nozik stb .. de az gáz,hogy én menyasszony voltam és találtam magamnak szakítás után egy másik párt és sosem voltam ilyen boldog . Egy két nő azóta úgy néz rám mintha embert öltem volna minimum. De az hagyján. Ők ezt csakis onnan tudják,hogy egy bolti parkoló mellett láttak a sráccal olelkezni, csókolózni.. és egyből úgy adták tovább a sztorit az egész üzemnek,hogy én a parkolóba szexeltem.. pedig csak annyi volt ,hogy csokoloztunk, olelkeztunk majd mentünk az adventi vásárba ... És hozzátennem ,hogy ezek nem is buta nők..
-Ha ott dolgozott lehet picit irigyek, mert nekik is tetszett a férfi.
-Mindenképpen gáznak gondolják, hogy vége lett a kapcsolatodnak és valószínűleg azt feltételezik, hogy félre léptél.
-Picit bántja őket a 10 év kor különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!