Mit csinálnál, ha biztos bevételed lenne az életed végéig?
Figyelt kérdés
Ha bármilyen forrásból (életjáradik, befektetés stb.) lenne annyi pénzed havonta, ami biztosítja a lakhatásodat, étkezésedet és egyéb költségeidet mondjuk azon a színvonalon, amin most élsz (azaz nincs végtelen pénzed, csak annyi, mint most, de az munka nélkül). Mit csinálnál a továbbiakban?2021. dec. 8. 09:25
1/13 anonim válasza:
Ebben a pillanatban felmondanék. Elkezdenék élni, keresnék plusz hobbikat, olyat is amin keresztül találkozhatok emberekkel. Olvasnék egy csomó könyvet.
2/13 anonim válasza:
ugyanazt amit most, arra fordítom az időmet amire akarom
ha akarok dolgozok, játszok, filmezek, beszélgetek, alszok, tanulok...
3/13 anonim válasza:
Pont ugyanazt, mint most. Egyetem+munka. Egyiket sem a pénzért csinálom, hanem mert élvezem. A jövővel kapcsolatos terveim is ugyanazok lennének. Ugyanúgy szeretnék még sokat tanulni, befejezném az egyetemet, csinálnék mester (lehet, hogy belejövök és többet is) és mellette végig dolgoznék a jelenlegi helyemen. Közben folytatnám a hobbijaimat, élném az életem a szeretteimmel. Ugyanúgy, mint eddig. Nem változna semmi. Még a kolis szobámat sem mondanám fel.
4/13 anonim válasza:
Megtervezném hogy milyen produktív tevékenységgel tudnám lekötni azt a sok időt, hogy ne öljön meg az unalom. Lehet újra érettségiznék és beiratkoznék valami egyetemre, ha már úgy is annyi időm van, valami produktívval töltsem az időt.
5/13 anonim válasza:
Ha xar melóm lenne abban a pillanatban otthagynám, de most nem rossz van, van mellette elég szabadidőm is, szóval nem változtatnék semmin.
6/13 anonim válasza:
Élnék ugyanígy, most per pill nem dolgozom.
De mivel "csak" az alap dolgok lennének meg, így szerintem 1 év pihi után elkezdenék dolgozni de csak télen, szezonális munkába.
7/13 anonim válasza:
Dolgoznék, mert még többet akarok.
8/13 anonim válasza:
Hát bezárkoznék és csak akkor mennék emberek közé ha muszáj xd
Túl sokat dolgoztam emberekkel így nekem minden olyan dolog pihenésnek számít amikor egyedül vagyok :D
9/13 anonim válasza:
Dolgoznék tovább és örülnék, hogy így több pénzem van.
10/13 anonim válasza:
Én dolgoznék mellette ugyanúgy, mert nem megerőltető a munkám és sok szabadidőm van így is mellette. A plusz pénzt meg félretenném és vennék idővel egy lakást amit kiadnék albérletbe. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!