Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csinálnátok ezt a munkát,...

Csinálnátok ezt a munkát, akkor is ha nem akarnátok?

Figyelt kérdés

Tehát egy kis városban élek a szüleimmel. Nem sok lehetőség van...most erre a munkára vettek fel. Lényegében raklapokat gyárt a cég, egyszerű nem is ezzel van a baj.

Hanem hogy "szalag munka" ott kell állni a gép mellett folyamatosan táplálni stb...egésznap pakolni kell, fizikálisan ki csinál, igaz még csak 4 napot dolgoztam, de a fizetés egy kalap szar 160 max 200. Szerződést még nem adtak...azt sem tudom mennyi az óra bérem stb. WC re nincs idő ki menni és még spórolhatnám...igaz csak 8 óra a munka idő, de engem nagyon megterhel, lehet csak azért mert régen dolgoztam.

Mi lenne a helyes? Egyébként a szakmám géplakatos.

2022. jan. 4. 15:08
 1/3 Miss Endzsi ***** válasza:
Az elején nehéz, megszokod, nem lesz ennyire fárasztó. Gyárakban ált. nincs órabér, máshogy számolják, másfajta szerződéssel.
2022. jan. 4. 15:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát, anélkül, hogy részletezném, vagy megszoksz, vagy megszöksz.

Ha van egy szakmád, és fiatal ember vagy, család nélkül, akkor én a te helyedben amint lehet, nekiindulnék a világnak, akár külföldre is, hogy jobb pénzért, jobb körülmények között tudjak dolgozni.

Most van ennek az ideje, ha saját házad lenne, feleséged, gyereked, akkor sokkal nehezebb lenne mozdulni. Vágj bele!

2022. jan. 4. 16:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2022. jan. 4. 19:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!