Mit csinálnátok, hogyha megnyernétek az EuroJackpot mostani nyereményét? (34.3 milliárd forint)
Befektetném úgy hogy hozzon is hozamot, biztos hogy választanék 2-3 valutát amikre szétosztanám, illetve vennék némi aranyat is. és vennék én is egy lakást, nem valami nagoyn luxit, de azért valami elég ágas 60-70 nm-t valami csendes de frekventált helyen, mondjuke gy csomópont közeli mellékutcában. Feluppolnám a technikát amit a munkámhoz használok, és többet alkotnék a saját projektjeimmel mint az ügyfelekével. Biztos hogy az utazás előkerülne, és végr ene csak rohanós 3-5 napok hanem akkor már 2 hetek...szerintem megtolnék egy hónap sátrazást izlandon így hogy nem kell aggódnom a lemaradások miatt, januárban meleg helyen lennék végig...vennék egy furgont amit berendeznék lakóautónak, biztos vennék még kriptovalutát is...meg lehet kiadásra szánt ingatlant is...
Szerintem az lenne az első hogy fleosztanám hogy mire mennyit szánok, és ennek elég nagy része lenne a befektetés...egy másik pl tandíj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!