Miért van mindenki az 5 lottóval elfoglalva, mikor az eurojackpot-tal 4szer annyit lehet nyerni?
Alig hallom ismerőseim körében is hogy valaki játszana vele, pedig hatalmas nyeremény van rajta.
Mindenki csak az 5 lottót nyomatja.
Nemhogy örülnél, nagyobb esélyed van akkor.
Másrészről az ötös lottó telitalálat esélye 1 : 43 949 268, az eurojackpoté 1 : 95.344.200
Innentől rakd össze a matekot.
azert van ez igy, mert az 5 lotto mar nagyon regi talalmany, mig az eurojackpot ha jol tudom, nem olyan regen jott be. egyebkent nekunk is az 1. szelvenyunk mar nyert az eurojackpot-on. ( de ha nagyon osszeeskuves elmeletet akarok gyartani, akkor azt mondom, hogy az ej-n direkt olyan szamokat huznak ki, amelyeket sokan megjeloltek, hogy az elejen beetessek a jonepet. :)
off: attol h kevesebben jatszanak vele, meg nincs tobb eselye nyerni rajta senkinek.
Amugy en a kaparos rabja vagyok
Az összes lottón megnéztem már a sorsolást.
Ahol a gép egy gömbben levegővel keringeti a golyókat, amikre kívülről is fel van festve a száma, és egyszer csak felszippantja a cső, ott nem tudnak machinálni.
eurojackpot, kenó, skandináv lottó egyik számsor húzása ilyen.
ellenben mikor kézi húzás van pl 5,6 lottó, és a skandináv 2. számsora, és a jelöletlen golyókat kihúzzák kézzel, majd letekerik a golyó egyik felét, és egy szám lesz ott, itt már felvetődhet sok összeesküvés elmélet.
De csak elmélet, mivel ezeket bizonyítani sehogy sem lehet.
Az ötöslottó esélye a telitalálatra 1:43 millióhoz egy mező kitöltése esetén.
A skandináv lottó esélye a telitalálatra 1:3 millióhoz egy mező kitöltése esetén.
Mégis mindenki az 5 lottót nyomatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!