Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van mindenki az 5...

Miért van mindenki az 5 lottóval elfoglalva, mikor az eurojackpot-tal 4szer annyit lehet nyerni?

Figyelt kérdés

Alig hallom ismerőseim körében is hogy valaki játszana vele, pedig hatalmas nyeremény van rajta.

Mindenki csak az 5 lottót nyomatja.

2015. ápr. 19. 21:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

Nemhogy örülnél, nagyobb esélyed van akkor.

Másrészről az ötös lottó telitalálat esélye 1 : 43 949 268, az eurojackpoté 1 : 95.344.200

Innentől rakd össze a matekot.

2015. ápr. 19. 21:41
 2/11 anonim ***** válasza:
21%
Attól miért lesz neki nagyobb esélye?:D
2015. ápr. 19. 21:46
 3/11 jackson666 ***** válasza:
35%
Kamu az egész megvan buherálva minden
2015. ápr. 19. 21:48
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
Lehet hogy hivatalosan így áll a nyerési esély,de pl. ötöslottón még soha az életben nem nyeretem semmit,míg az euro jackpottal,már a második szelvénnyel nyertem,igaz nem sokat de nyertem.
2015. ápr. 19. 21:50
 5/11 anonim ***** válasza:
50%

azert van ez igy, mert az 5 lotto mar nagyon regi talalmany, mig az eurojackpot ha jol tudom, nem olyan regen jott be. egyebkent nekunk is az 1. szelvenyunk mar nyert az eurojackpot-on. ( de ha nagyon osszeeskuves elmeletet akarok gyartani, akkor azt mondom, hogy az ej-n direkt olyan szamokat huznak ki, amelyeket sokan megjeloltek, hogy az elejen beetessek a jonepet. :)

off: attol h kevesebben jatszanak vele, meg nincs tobb eselye nyerni rajta senkinek.

Amugy en a kaparos rabja vagyok

2015. ápr. 19. 21:56
 6/11 A kérdező kommentje:

Az összes lottón megnéztem már a sorsolást.

Ahol a gép egy gömbben levegővel keringeti a golyókat, amikre kívülről is fel van festve a száma, és egyszer csak felszippantja a cső, ott nem tudnak machinálni.

eurojackpot, kenó, skandináv lottó egyik számsor húzása ilyen.

ellenben mikor kézi húzás van pl 5,6 lottó, és a skandináv 2. számsora, és a jelöletlen golyókat kihúzzák kézzel, majd letekerik a golyó egyik felét, és egy szám lesz ott, itt már felvetődhet sok összeesküvés elmélet.

De csak elmélet, mivel ezeket bizonyítani sehogy sem lehet.

2015. ápr. 19. 22:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szarrá keresik magukat a lottón. Felesleges összeesküvés-elméletekkel foglalkozni. Összeesküdni csak úgy lehetne, ha szinte senki sem tudná, mert különben elpletykálják és bedől az egész pénzforrás. Márpedig a kézi húzásnál mindenféle hétköznapi emberek húznak, te is jelentkezhetsz húzásra, már rég elpletykálták volna, hetente más ember húz, ha valami machinálás lenne, az meg senkinek sem érdeke, mert mint mondtam szarrá keresik magukat a lottón trükkök nélkül is.
2015. ápr. 19. 23:30
 8/11 anonim ***** válasza:
80%
a lottószelvény sokkal olcsóbb
2015. ápr. 20. 08:46
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Az ötöslottó esélye a telitalálatra 1:43 millióhoz egy mező kitöltése esetén.

A skandináv lottó esélye a telitalálatra 1:3 millióhoz egy mező kitöltése esetén.

Mégis mindenki az 5 lottót nyomatja.

2015. ápr. 25. 19:24
 10/11 anonim ***** válasza:
én kizárólag a skandi lottót nyomatom, mert tudom, h több az esély. 5-öset sose veszek.
2015. ápr. 25. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!