Mit tegyek, hogy ne mindig a kulsommel legyek elfoglalva?
Most lehet, hogy egy tinipics*nak fogok tunni, de en tenyleg valtoztatni szeretnek..
Szoval tudni kell, hogy a hajammal vaan a legfobb bajom. Hajmosas utan olyan rettenetesen hulyen all,e hogy minden nap vagy vasalom vagy gondoritem (masnapra mar el is alszom). De nem maradhat termeszetesen...
Reggel felkelek, belenezek a tukorbe es mar csinalom is a hajam, mert az udvarig nem megyek ki ugy...mivel gyakran jarnak erre ismerosok. Osszefogni se tudom, mert fokozatosan van vagva es egyszeruen vagy 200 csatt kene hozza, raadasul ugy borzalmasan all. Egyszer el akartam indulni termeszetes hajjal, ugy voltam vele, hogy mar nem erdekel. De mikor mar anyukam is megkerdezte, hogy komolyan gondolom-e?! Inkabb megcsinaltam. Olyan jo azoknak akik osszefogjak vagy kifesulik a hajukat es mehetnek is. Nekem meg....azok voltak a szep idok amikor hosszu hajam volt es csak fesulni meg mosni kellett...
ja meg ha szarul sikerul a hajam, minden 2. Tukorbe megnezem es csak azzal vagyok elfoglalva.
A sminkkel is hasonloan vagyok, bar az nemm veszes..itthonra sose sminkelem magam. Ha a kozeli boltba ugrok el, akkor se. Csak ha a varosba vagy valami programra megyek. Mit csinaljak?
14/L
Ne görcsölj rá a hajadra, akkor fog csak nőni és NE vasald, rosszabb lesz!
Használj rá ricinus olajat, attól szép selymes és nőni is fog.
szia :-D
azt azért nem mondom hogy "hülye tinip.a" vagy! :-D
de, hogy tul sok problémát okoz a külsőd, azt érzem.
smink?????
az Istenért 14 éves vagy!!!!!
az meg mifenének kell Neked?????
ráncos öregasszony akarsz lenni 40 éves korodra? jajjjj ne :-(
inkább használj természetes szappant, (nem tusfürdőket) ha bőrproblémád van kérd bőrgyógyász tanácsát, figyelj a táplálkozásodra.
Normális táplálkozás bőséges C vitamintartalommal, elég alvás, mozgás, a lehető legkevesebb "stressz" elég folyadék.
Haj: vannak olyan fazonok amikkel sok a macera sajnos :-( Rövidebb hajnál előjönnek a forgók, ezért el tudja aludni az ember a frizuráját.
...."e mikor mar anyukam is megkérdezte, hogy komolyan gondolom-e?! "....
Drága Édesanyád is adhatna tippeket, ha már megkritizált, hogy helyedbe mit tenne.
Egyébként egyenes, vagy inkább göndörebb a hajad. egy fotód nincs???? mondjuk arc nélkül hátulról?????
talán tudnék tippeket adni :-)
dobjál már fel egyet ha tudsz :-)
üdv. :-)
Koszonom a valaszokat! Csak szempillaspiralt es alapozot hasznalok, eletembe nem volt rajtam tobb viszont eleg hosszu a szempillam es kifestve nagyon feldobja az arcom. Az alapozot inkabb csak azert hasznalom, hogy ne legyen sapadt az aercom es adjon neki egy kis szint. Amugy semmi gond nincs a borommel, nem is pattanasos.
Az a baj, hogy reggel mostam hajat, de lassan indulok a varosba igy mar kivasaltam. Es nincs a termeszetes hajamrol kep. Privatba kuldok majd hajmosas utan.. 4 naponta mosom. Annal tovabb nem birja:/
Anyukam meg tenyleg vicces, mert ha csinalom a hajam akkor azzal van baja, ha termeszetes hajjal akarok utcara menni akkor azzal. Egyebkent ezt a fazont egyenesen vagy gondoren imadom..de termeszetesen nagyon gaz.
szia :-)
oks :-) várom a képet!
Az anyukák márpedig csak ilyenek :-)
Vasalásról pedig lebeszélnélek!!! Most le nem tudnám Neked irni a miértet, de egy szakembertől hallottam egyszer egy elég hosszu lélegzetvételü beszélgetést ilyen témáról, és lebeszélt róla.
üdv. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!