Körbe utaznám az országot megyénként sokkal de sokkal részletesebben az egész családdal.
Aztán ki pihenném magamat.
Végül ki gondolnám hogyan tovább.
2022. márc. 15. 19:46
12/26 anonim válasza:
Sok tervem lenne és szeretnék névtelenül segíteni...de mivel évek óta felhalmozódott, kezeletlen mentális problémáim vannak, valószínű pár hét alatt meghalnék, mert hülyére drogoznám-innám magam. Első körben ezért elintézném, hogy az összeg egy része azokhoz kerüljön, akiknek segíteni akartam és rászorultak, plusz ha meghalnék anyám, testvérem és pár más szerettem örökölje a maradék pénzt.
2022. márc. 15. 19:57
13/26 anonim válasza:
Én ennyi pénzt nem vennék fel.
2022. márc. 15. 20:00
14/26 mpreg válasza:
Ezentúl prémium kaját vennék a macskámnak, és talán elszöknék az országból.
Egyebkent irhatnek regenyt, de senkinek semmi koze. Nagyjabol veszek csaladtagjaimnak amire szukseguk van, nyilvan nem lamborghini auto meg ilyen hulye ertelmetlen luxust...
Ugy terveznek hogy eletem vegeig tudjak korbe utazni a vilagot, szorakozni, befektetesi munkat vallalni.
2022. márc. 15. 20:24
17/26 anonim válasza:
Pl ha meg nyerném akkor körbe utaznám az egész világot és el költöznék valamilyen trópusi szigetre😅
2022. márc. 15. 20:33
18/26 anonim válasza:
Rövidtávon: teljes házfelújítás (konkrétan elbontatnám a mostanit és vadiújat építenék helyette). Egyenlő arányban letétbe helyeznék mindhárom gyerekemnek bizonyos összeget, emellé ők is kapnának lakást. A legidősebbnek finanszíroznám a közelgő esküvőjét, a tesóinak is félre lenne téve plusz alap majd ehhez.
Középtávon: elutaznék mindenhová, ahová valaha is szerettem volna életemben.
Hosszútávon: van befektetési ötletem, ami a hobbimmal függ össze, szóval alapoznék rá egy vállalkozást.
2022. márc. 15. 20:37
19/26 anonim válasza:
Minden gyakoris tagnak adnák belőle, cserében csak annyit kérnék hogy egy napot töltsünk el együtt valami jó kis programmal.
2022. márc. 15. 20:39
20/26 anonim válasza:
Vennék egy nádfedeles tanyát, egy 1200-es zsigulit, a többit pedig szétosztanám irányítottan/személyesen árva és nehéz sorsú gyerekek között, mindet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!