Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csinálnátok, hogyha...

Mit csinálnátok, hogyha megnyernétek az EuroJackpot mostani nyereményét? (34.3 milliárd forint)

Figyelt kérdés
Miben változna az életek?

2022. márc. 15. 18:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Körbe utaznám az országot megyénként sokkal de sokkal részletesebben az egész családdal.

Aztán ki pihenném magamat.

Végül ki gondolnám hogyan tovább.

2022. márc. 15. 19:46
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Sok tervem lenne és szeretnék névtelenül segíteni...de mivel évek óta felhalmozódott, kezeletlen mentális problémáim vannak, valószínű pár hét alatt meghalnék, mert hülyére drogoznám-innám magam. Első körben ezért elintézném, hogy az összeg egy része azokhoz kerüljön, akiknek segíteni akartam és rászorultak, plusz ha meghalnék anyám, testvérem és pár más szerettem örökölje a maradék pénzt.
2022. márc. 15. 19:57
 13/26 anonim ***** válasza:
35%
Én ennyi pénzt nem vennék fel.
2022. márc. 15. 20:00
 14/26 mpreg ***** válasza:
85%
Ezentúl prémium kaját vennék a macskámnak, és talán elszöknék az országból.
2022. márc. 15. 20:12
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Kimennek nemetbe noveremekhez.

Tesoimnak, anyamnak, magamnak veszek hazat, kocsit.

A tobbit befektetem

2022. márc. 15. 20:20
 16/26 anonim ***** válasza:
92%

Egyebkent irhatnek regenyt, de senkinek semmi koze. Nagyjabol veszek csaladtagjaimnak amire szukseguk van, nyilvan nem lamborghini auto meg ilyen hulye ertelmetlen luxust...

Ugy terveznek hogy eletem vegeig tudjak korbe utazni a vilagot, szorakozni, befektetesi munkat vallalni.

2022. márc. 15. 20:24
 17/26 anonim válasza:
58%
Pl ha meg nyerném akkor körbe utaznám az egész világot és el költöznék valamilyen trópusi szigetre😅
2022. márc. 15. 20:33
 18/26 anonim ***** válasza:
79%

Rövidtávon: teljes házfelújítás (konkrétan elbontatnám a mostanit és vadiújat építenék helyette). Egyenlő arányban letétbe helyeznék mindhárom gyerekemnek bizonyos összeget, emellé ők is kapnának lakást. A legidősebbnek finanszíroznám a közelgő esküvőjét, a tesóinak is félre lenne téve plusz alap majd ehhez.

Középtávon: elutaznék mindenhová, ahová valaha is szerettem volna életemben.

Hosszútávon: van befektetési ötletem, ami a hobbimmal függ össze, szóval alapoznék rá egy vállalkozást.

2022. márc. 15. 20:37
 19/26 anonim ***** válasza:
46%
Minden gyakoris tagnak adnák belőle, cserében csak annyit kérnék hogy egy napot töltsünk el együtt valami jó kis programmal.
2022. márc. 15. 20:39
 20/26 anonim ***** válasza:
77%
Vennék egy nádfedeles tanyát, egy 1200-es zsigulit, a többit pedig szétosztanám irányítottan/személyesen árva és nehéz sorsú gyerekek között, mindet!
2022. márc. 16. 07:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!