Mit tennél ha a buksza sorsjegyen le kaparnád a fődíjat? Miben változna meg az életed? Mit csinálnál?
Figyelt kérdés
2022. júl. 4. 17:56
1/12 A kérdező kommentje:
50 millió Ft
2022. júl. 4. 17:57
2/12 anonim válasza:
Lófing ez a pénz manapság. Amúgy elköltöznék a jelenlegi panelból valami kevésbé prosztó környékre.
4/12 anonim válasza:
Vennék magamnak egy autót. Angol tanfolyamra is elmenne egy kevés belőle. Adnék a szüleimnek. Az infláció miatt befektettném valamibe. (Pl.: ház, arany stb.)
5/12 anonim válasza:
Vennék valamit, amit bérbe lehet adni. Aztán hogy ez lakás, termőföld, csarnok vagy mi, azt nem tudom.
6/12 anonim válasza:
Autót és lakást vennék, a lakást felújítanám úgy, hogy vagy 10 évig ne kelljen hozzányúlni, bebútoroznám...
És már el is menne a nyeremény. De utána nagyot változna az életem, mert nem kellene albérletet fizetnem, meglenne az az anyagi biztonságom, ami nyugalmat teremt.
7/12 anonim válasza:
Egy részéből előtörleszteném a hitelem, a maradékból meg vennék fel másikat :D
Nem sokban változna az életem. Ennyi pénz nem elég semmilyen komoly változásra. Még 500 millió is csak módjával lenne az, az sem az a pénz, amire azt mondom, hogy akkor nyugdíjba vonulhatok és eltölthetem a hátralévő ~50 évem (29 vagyok) a Bahamákon vagy valami.
8/12 anonim válasza:
Vennék anyumnak egy házat, hogy el tudjon költözni a bántalmazó apámtól. A maradékból fizetném magamnak az egyetemet amire mindigis menni akartam.
9/12 anonim válasza:
sajnos ennyi pénztől semmiben. bár felmondanék és legalább 100%ig a vállalkozásomnak élhetnék jó ideig. Egyszerűbb volna, mint meló után, fáradtan tolni.
10/12 anonim válasza:
50 millióból nem nagyon változna semmi. Gyűjtenék még hozzá, hogy elég legyen legalább egy telekre, amire építkezhetünk. Írj hozzá egy nullát, és akkor már talán érdemben megváltozik az életem tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!