Lehetséges, hogy a lottózóban a kiszolgálók a sorsjegyes pályázatokat elteszik maguknak?
Tegnap leadtam egy ilyen pályázatot, ahogyan kell, borítékban, az eladó pedig a pályázati doboz tetejére (!) helyezte, miközben telefonált. Miért nem dobta be a nyíláson?
Elképzelhető, hogy magának elteszi, megcímzi valami rokonja nevére, és így ők játszanak a sok-sok pénzért?
Fájdalmas lehet a tényt tudomásul venni, de az államilag szervezett szerencsejátékot annyira túlbiztosítják, hogy mindenféle csalás lehetetlen.
A borítékot legfeljebb elveszíteni (kidobni) tudná.
2-es ezzel az a baj, hogy alig férne rá a sorsjegyre bárhova is, ha rá akartam volna írni.
3-as, miért lehetetlen? Simán kibontja a borítékom, majd otthon megcsinálja saját maguknak. Én nem látom lehetetlennek egyáltalán.
A kukázás szerintem is nyilvánvaló, hülyék lennének nem összegyűjteni.
Ja, értem. Megnyugtattál, köszi.
De kikukázni a sorsjegyeket lehet, nem? Az szabályos, gondolom én.
A testvérem nagy lottózóban dolgozik, szóval rálátok nagyjából a dolgokra.
Először is: ne legyél olyan, mint a sorsjegyes öregasszony :D
Mesélte, hogy a vénlány kifogott náluk egy milliós nyereményt, de valami gebasz volt - erre nem emlékszem, talán nem tudta a számlaszámát -, így haza kellett mennie, mielőtt felvették volna az adatait.
A kolléga felajánlotta neki, hogy addig beteszi a sorsjegyet a széfbe, de persze rögtön elég rondán meg lett gyanúsítva, hogy el akarja lopni, így az öregasszony hazavitte magával a cuccost.
Illetve ki tudja, hogy eljutott-e egyáltalán vele haza. Ugyanis mire visszaért, nem volt meg... elvesztette valahol... csoda, hogy nem kapott helyben szívrohamot.
Kérdésedre a válasz:
A lottózóban még a seggük is be van kamerázva, emellett ezernyi biztonsági intézkedés van, hogy ne tudjanak csalni a sorsjegyekkel. Egészen jól keresnek, a tesóm néha fél milliót is hazavisz, mert összejön a jutalékokból. Hidd el, nincsenek rászorulva a nyeretlen sorsjegyeidre :D
Egyébként igen, kukázniuk szabad, így ha netán mégis foglalkoznának ezzel a pályázattal, simán összeszedhetik a kukából hozzá a sorsjegyeket.
Valószínű az eladónak kényelmesebb volt később, két kézzel bedobnia a levelet a dobozba, mint fél kézzel vakerálnia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!