Ha ilyen életed lett volna mit csinálnál? 30/F
Figyelt kérdés
Nem voltak sosem barátaim, olyan mintha egy barlangban éltem volna eddig, szerelmeim sosem voltak, hozzá kell tenni, hogy roma származású vagyok, illetve nagyon zárkózott, visszahúzódó személyiség vagyok. Szenvedek egy albérletben, semmire sem futja, sosem járok el sehova.tegnap 10:12
11/20 anonim 

válasza:

Hat a penzugy magaba ugy hogy nem viszed tovabb semmire se eleg. Szerencsere hamar felismertem es masba kezdtem. Az meg h nem jarkalsz el, nem haverkodsz az raktad mulik
12/20 A kérdező kommentje:
Egy gyorsétteremben dolgozom
tegnap 12:51
13/20 anonim 

válasza:

Miert nem a szakmadba dolgozol? Penzugyesek nem keresnek szarul
14/20 A kérdező kommentje:
Mert sajnos nem tudok vele elhelyezkedni.
tegnap 13:02
15/20 anonim 

válasza:

#3, De ujabb nyavalygás, legalabb 20-adik kérdése. https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1296..
16/20 Senior Séf 

válasza:

Úgy csinálsz, mintha azt a sorsot valami felsőbb hatalom mérte volna rád. Jó, ha észreveszed, ysaját sorsodért te vagy a felelős! Nem az jóisten, nem a sarki fűszeres,, hanem te magad.
17/20 Senior Séf 

válasza:

Vagy fordítsunk a dolgon. 16 se voltam, mikor meghalt faterom, anyám meg lelépett egy orvos barátjával. Állami bérlakásban egyedül, éjjeli vagonrakásokból tartottam el magam, végeztem a középiskolát. Senkinek sem szólhattam, ha nem akartam intézetbe kerülni.
Ha ilyen életed lett volna mit csináltál volna?
66F
19/20 anonim 

válasza:

Ugyanez a helyzet velem is, nem csinálok semmit, mit tehetnék? Csak reménykedem a lottóban. Amúgy meg nem tök mindegy, nemsokára a mi testünket, ahogy a gazdag alfák testét is a férgek rágják majd a föld alatt. 31F
20/20 anonim 

válasza:

Megérdeklődném a helyi cigány önkormányzatnál hogy tudnának-e segíteni. Ha nem, akkor elmennék valami szociális gondozó okjra. Munkaügyin keresztül szervezett képzésekre pénzt is adnak a tanfolyam idejére mintha dolgoznál.
Elég sok a cigány ápoló, ezzel el lehetne helyezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!