Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha az életetekben már semmi...

Ha az életetekben már semmi nem számítana, mi lenne a legdurvább dolog, amit megtennétek?

Figyelt kérdés
okt. 11. 18:38
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
"Hát"
okt. 11. 22:48
 22/50 anonim ***** válasza:

19# és 20#: 14 vagyok.

Köszönöm:).

okt. 11. 22:55
 23/50 anonim ***** válasza:
100%
Ahh, nincs mit és legalább pontozz fel, mert le vagyok égve. 😂😂😂
okt. 11. 23:00
 24/50 anonim ***** válasza:
Elutaznék valami meleg helyre és ott csöveznék.
okt. 11. 23:56
 25/50 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező te tiszta beteg vagy hogy gyilkolni akarsz! Nem ősemberek vagyunk mindenféle szabályok nélkül... jesszus. Olvasni is rossz hogy embert akarsz ölni. Azt vágom hogy írtad hogy ártottak a családodnak de akkor se hiszem hogy megkéne ölni ezért valakit. Talán beszélned kéne egy doktorral ha ilyen gondolatok gyötörnek netán!!
okt. 12. 00:18
 26/50 anonim ***** válasza:
89%
Olyan szinten sérült, frusztrált és ellenséges hogy másra nem tud gondolni, csak ez lehet a magyarázat.
okt. 12. 00:21
 27/50 anonim ***** válasza:
Semmit. Én így élem a minden.apjaimat, és próbálok boldogulni. Denem érzem, hogy én tartoznék bárkinek is az életemmel.
okt. 12. 07:28
 28/50 A kérdező kommentje:

#25, #26

Így van, teljesen igazatok van. Amúgy nekem már minden mindegy, szóval...

okt. 12. 08:27
 29/50 A kérdező kommentje:
Voltam terápián, járok pszichiáterhez is, de ezek a gondolatok csak 1-2 hete jöttek elő. Óriási a feszültség bennem és fogalmam sincs, mikor fog kitörni és milyen formában... Gyógyszerekkel azért kordában tartom magam, de ki tudja, ez elég-e hosszabb távon!
okt. 12. 08:31
 30/50 A kérdező kommentje:
Borderline, depresszió, bipolàris zavar a diagom. Mellette aszex vagyok és jópár függőségem van. Jelenleg nincs állásom, se párkapcsolatom. 44 éves vagyok és újra kéne kezdenem az életem. Ennyi szarral kell együtt élnem. Elegem van!
okt. 12. 09:14
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!