Ha a párotok arra kérne, hagyjátok abba a kávéfogyasztást, megtennétek?
Figyelt kérdés
aug. 11. 12:38
51/74 anonim válasza:
"Valakik" jó sok pénzt fizethettek nekik ezért a cikkért.
52/74 anonim válasza:
A másfélpipás hülyének üzenem, hogy a cseresznyére vagy a makarónira sem vagyok ráfüggve, de ha valami kontrollmániás senkiházi le akarna tiltani bármelyikről, akkor repülne.
53/74 anonim válasza:
Látszik, hogy a függés eltorzítja a személyiséget. Képesek lennétek a büdös kávé miatt még a pártokat is kidobni. Sajnállak titeket.
54/74 anonim válasza:
Direkt nem érted, hogy nem a kávé a lényeg. Ha a húst tiltanák meg nekem, nagyon berágnék.
55/74 anonim válasza:
Amúgy kik azok a valakik? Kiket sejtesz a kávélobbi mögött?
56/74 anonim válasza:
53: fordítva, van, aki az elvileg szeretett párja által imádott és szeretett (nem feltétlenül függés szinten!) kávét akarja szaáműzni a másik életéből, mert csak.
57/74 anonim válasza:
Nem mert csak. Hanem mert baromira káros az a szemét.
A kávé népszerűsítéséért és a valóság elhallgatásáért meg egyértelműen a kávét áruló cégek a felelősek (meg a koffeinfüggők).
58/74 anonim válasza:
De valamit mutass már, hogy miért káros. Mert ha a szakemberek szerint nem az, szerinted igen, akkor mégis mire alapozod? Megérzés? Jósnő mondta?
59/74 anonim válasza:
Elég csak szétnéznem a környezetemben. Akik kávéznak, azok mind beteg emberek, akik meg nem kávéznak, azok hosszú és egészséges életet élnek.
Ráadásul nemrég kitiltották az iskolákból is a koffeines italokat, mert káros hatással vannak többek között a fiatalok fejlődésére is.
60/74 anonim válasza:
En is szetneztem. Az en kornyezetemben senki nem beteg, aki kavezik.
De te az vagy, 59-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!