Van itt olyan kávéfogyasztó aki extrém mennyiségű kávét meg iszik egy nap? Ilyen 6-7 vagy esetleg több kávét!? Aki ilyen sokat megiszik érzi, hogy éberebb lesz tőle? Tejjel, cukorral vagy feketén isszátok azt a sokat?
Figyelt kérdés
Én napi 2 iszok ,de van olyan ismerősöm aki napi 8-10-et is megiszik.2023. máj. 24. 13:18
1/9 anonim válasza:
Nálam időszakosan, de előfordul a napi 6-7 kávé is, ha pl. olyan melóm van...
Feketén, ízesítve, mindegy, csak üssön és üt is ... :)
2/9 anonim válasza:
Simán megiszok ennyit naponta, immunis vagyok már. Nagyjából az íze kedvéért fogyasztom és bármikor el tudok aludni közvetlen kávézás után is.
3/9 anonim válasza:
Anyukám ennyit iszik, már annyira hozzá szokott a szervezete, hogy nem befolyásolja a koffein. Nem érzi magát éberebbnek, el tud aludni, stb. Ő is az íze miatt issza.
4/9 anonim válasza:
Ja még annyi, hogy Ő tejjel issza, megcsinál egy bögrével és azt kortyolgatja akár órákon keresztül. Viszont amint elfogy csinál újat, reggeltől estig, így jön ki a napi 6-8 kávé is akár. (3-as voltam)
5/9 anonim válasza:
Hasonló a helyzet nálam is, mint a 2-es hozzászólónàl, simán elalszok én is kávé után. Teljesen hozzá van szokva a szervezetem. Tulajdonképpen csak megszokásból iszom meg azért, hogy emeljen az alapból alacsony vérnyomásomon.
6/9 anonim válasza:
Mióta nem iszok kávét sokkal frissebb vagyok.
1,5 hétig rossz volt, de nemcsak hogy pénzt spórolok, de még frissebb is vagyok. ;)
Üdv: egy volt kávéfüggő (napi 6 csésze annó)
7/9 anonim válasza:
6-os,
ezt télen én is kipróbáltam, 4 hónapig nem kávéztam (nagy kávés vagyok).
Maradjunk annyiban, hogy nőtt valamennyit ezalatt az általános energiaszintem, de a kávé adta frissesség és fókusz nekem irtóra hiányzott... vissza is álltam.
9/9 anonim válasza:
Volt, mikor ennyit ittam, nem éreztem magam éberebbnek, de alapból sem hat rám a koffein. Sőt, néha álmosít..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!