Mikor hívjam el randira? Nem gyors az ütem?
Sziasztok!
Pár napja megismerkedtem online egy lánnyal. Nem hiszek az ilyen online ismerkedős dologban, mert nagyon nehéz olyan partnert találni, aki kommunikatív.
Úgy látszik, ez mégis sikerült.
4 napja beszélgetünk, de nem túlzok, ha azt mondom, hogy szinte 0/24.. Hajnalokig fennt maradunk, csak azért, hogy beszélni tudjunk. Nagyon sok mindenben hasonlítunk és nagyon sok dologban egy véleményen vagyunk.
Mind személyiséget és mind külsőre is szimpatikusak vagyunk egymásnak, már már mesébe illő kategória ez az egész.
Egyértelműek az Ő szándékai, és az enyémek is.
Nade a nagy dilemma. Nem-e gyors az ütem, ha most hívnám el valahová? Én alapvetően lassan szeretek ismerkedni, de tényleg annyira közvetlen, annyira érdeklődik és szó szerint minden tökéletes, hogy megfordult a fejemben az is, hogy ha tovább várok lehet lassú lesz.
Fiatalok vagyunk. Nem 14 évre kell gondolni. :D 20-21 az életkor.
Hiába pár napos levelezés, szerintem csak úgy 0-24 írni egymásnak nem megszokott dolog.. Megnevettetem, bókolok, Ő szintén. Ezt így nem tudom átadni sajnos, de tényleg olyan jeleket ad, amiből azt lehet leszűrni, hogy nagyon bejövök neki.
Annyira egyértelmű jelek, hogy ha ebből bukó lesz, az tuti, hogy soha többet nem kezdeményezek, lehet gyáva dolog, de ha ez kuka, akkor nagyon nagyon sokat kell még magamon fejleszteni, hogy ilyen ne forduljon elő többet és ne dőljek be ilyeneknek..
"csak úgy 0-24 írni egymásnak nem megszokott dolog.."
Igazából de. Manapság mindenki ezt csinálja a legjobb barátnőjével.
"Megnevettetem"
Egyrészt ez önmagában nem jelent semmit. Hadházi is sokakat megnevettet, mégsem megy oda hozzá minden nő, hogy randizzanak már. Másrészt honnan tudod? Küldött nevetős szmájlikat? Azt akkor is küld az ember, ha el sem olvassa amit írtak.
"olyan jeleket ad, amiből azt lehet leszűrni, hogy nagyon bejövök neki"
Ha így lenne akkor most találkoztatok volna.
Sok mindent lehet rám mondani, de azt, hogy mentálisan probléma van velem, azt nem. Nagyon sokat foglalkozok magammal mentálisan és úgy gondolom, hogy jól kommunikálok.
Igen, társkeresőn ismerkedtünk meg.
Ha nem írok, Ő ír, mindig felhoz valamit, látszik rajta, hogy beszélgetni szeretne. Sőt, képes vagyok ghostingolni (hiába ír, nem írok neki semmit) és utána ismét ír. Jó reggelt üzenetek, "tökéletes vagy", "ennél jobb ez már nem is lehetne, ne aggódj", becézget is.. Egyszerűen lehetetlennek tartom, hogy csak beszélgetőtársnak gondol. Épp ezért írtam, hogy ha mégis, akkor nagyon megrendült ebben a generációban a bizalmam, mert ez már nem az első eset..
Félre ne értsétek, nem 4 nap után akarok vele összejönni. 1 táplálkozásból nem lett volna semmi, 1 találkozás után komolytalan bármi is szerintem, főleg 4 nap ismeretséggel. Találkozunk, megbeszéltünk volna rá 1-2 hétre ismét egyet (amennyiben élőben is megvan a kémia mindkettőnk részéről) és addig addig találkozni, amíg nem érezzük mind a ketten ugyanazt, mint a másik..
Szóval ez most ilyen nagyon 50-50, mert simán benne van, hogy csak levelezni szeretne, de ismét mondom: Azok alapján, amiket ír és ahogyan teszi ezt, lehetetlennek tartom ezt..
Mindenesetre jövök majd a fejleményekkel, mert úgy látom érdekel titeket. Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!