Mikor hívjam el randira? Nem gyors az ütem?
Sziasztok!
Pár napja megismerkedtem online egy lánnyal. Nem hiszek az ilyen online ismerkedős dologban, mert nagyon nehéz olyan partnert találni, aki kommunikatív.
Úgy látszik, ez mégis sikerült.
4 napja beszélgetünk, de nem túlzok, ha azt mondom, hogy szinte 0/24.. Hajnalokig fennt maradunk, csak azért, hogy beszélni tudjunk. Nagyon sok mindenben hasonlítunk és nagyon sok dologban egy véleményen vagyunk.
Mind személyiséget és mind külsőre is szimpatikusak vagyunk egymásnak, már már mesébe illő kategória ez az egész.
Egyértelműek az Ő szándékai, és az enyémek is.
Nade a nagy dilemma. Nem-e gyors az ütem, ha most hívnám el valahová? Én alapvetően lassan szeretek ismerkedni, de tényleg annyira közvetlen, annyira érdeklődik és szó szerint minden tökéletes, hogy megfordult a fejemben az is, hogy ha tovább várok lehet lassú lesz.
Fiatalok vagyunk. Nem 14 évre kell gondolni. :D 20-21 az életkor.
Figyelj a barátok köztben volt egy rész, Géza elhívta randizni Kingát és Kinga a randi közepén elrohant. Tök gonosznak hitték, de kiderült csak hasmenése voot. Aztán Géza pirítóst vitt neki.
Ne ítéld el a nőt, lehet olyan dologról van szó, amit megtudsz és cuki lesz.
"lehet olyan dologról van szó, amit megtudsz és cuki lesz"
Igen, például bejelenti, hogy a pasijával ide meg oda mennek nyaralni :D
Konkrétan én hallgatom meg Őt. Visszanézném a beszélgetést, de 20 percig kellene megállás nélkül tekernem folyamatosan.. Egyértelműek a szándékai, csak valamiért lassabb ütemben szeretne haladni ezek szerint.
"Egyértelműek a szándékai"
Ja a szándékai egyértelműek, te vagy a legjobb barátnője akit lelki szemetesládaként használ amíg másokkal jól érzi magát.
A #27-el mintha telepatikusan össze lennénk kapcsolva. Ugyan ezt akartam írni majdnem szóról szóra. Lelki szemetesládának használt.
Azzal viszont egyetértek veled, hogy többet nem kell próbálkoznod. Ha majd akar valamit, ő elhív. Te már megtetted az első lépést, innentől a labda nála pattog. Azért hagyd nyitva a lehetőségeidet, ismerkedj mellette nyugodtan mással is amíg a lány nem egyértelműsíti a szándékait. Tudom hogy nehéz, de tegyél egy nagy lépést hátra, te megtetted amit meg kellett és amitől sok csávó fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!