Mikor hívjam el randira? Nem gyors az ütem?
Sziasztok!
Pár napja megismerkedtem online egy lánnyal. Nem hiszek az ilyen online ismerkedős dologban, mert nagyon nehéz olyan partnert találni, aki kommunikatív.
Úgy látszik, ez mégis sikerült.
4 napja beszélgetünk, de nem túlzok, ha azt mondom, hogy szinte 0/24.. Hajnalokig fennt maradunk, csak azért, hogy beszélni tudjunk. Nagyon sok mindenben hasonlítunk és nagyon sok dologban egy véleményen vagyunk.
Mind személyiséget és mind külsőre is szimpatikusak vagyunk egymásnak, már már mesébe illő kategória ez az egész.
Egyértelműek az Ő szándékai, és az enyémek is.
Nade a nagy dilemma. Nem-e gyors az ütem, ha most hívnám el valahová? Én alapvetően lassan szeretek ismerkedni, de tényleg annyira közvetlen, annyira érdeklődik és szó szerint minden tökéletes, hogy megfordult a fejemben az is, hogy ha tovább várok lehet lassú lesz.
Fiatalok vagyunk. Nem 14 évre kell gondolni. :D 20-21 az életkor.
Minél előbb.
Lehet, hogy az élő találkozás nem lesz ilyen jó vagy intenzív.
Derüljön ki minél előbb.
Egy találkozásba nincs semmi.
Ez már nem lassú ismerkedés, hogy ennyit beszéltek.
Én mindig kb. 1 hét beszélgetés utánra terveztem a találkozókat. 3-4 alatt láttam, hogy nyitottak-e és rákérdeztem, de úgy szerveztem, hogy lehetőség szerint legyen még egy 1-2 nap a találkozóig. Úgy vettem észre, hogy ez nem volt túl lassú és görcsösnek sem tűntem így + elég időnk volt ahhoz, hogy minimálisan megismerjük egymást a randi előtt a másikkal.
Szerintem bőven jó időben hívnád el.
Eleve az emberi kapcsolatok alapja a személyes találkozó, kommunikáció. Nincsen olyan, hogy "túl gyors". Ha valakit érdekel a másik az menni fog, ha meg nem akkor felesleges egymás idejét pazarolni.
Nyilván nem azt mondom, hogy már holnapra találkozó, de ahogy 7-es is írja, legjobb pár nappal lelőtte szólni és elhívni valami programra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!