Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi hiányzik neked legjobban a...

Mi hiányzik neked legjobban a gyerekkorodból?

Figyelt kérdés

2024. jún. 5. 14:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Mert, amit kaptam a szüleimtől, a tőlük telhető legtöbbet és legjobbat, az nekem bőven megfelelő volt. Mindenben támogattak, szerettek, segítettek nekem. Együtt játszottunk, szórakoztunk, kirándultunk, tanultunk.
2024. jún. 5. 14:14
 2/18 anonim ***** válasza:
97%
Az egészségem, akkor még nem jöttek elő havi szinten új fájdalmak, nyavalyák.
2024. jún. 5. 14:15
 3/18 Metionin ***** válasza:
93%
Az első cicám.
2024. jún. 5. 14:40
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút gyerekkor.

Az a rengeteg énidő, ami játékkal, barátokkal telt, kevés kötelezővel és felelősséggel, az élet nagy gondjai nélkül.

És a nyári szünet :)

2024. jún. 5. 14:44
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám
2024. jún. 5. 14:58
 6/18 anonim ***** válasza:
96%
Semmi. Örülök, hogy mar elmult.
2024. jún. 5. 14:59
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

A szüleimmel együtt töltött idő, illetve velük és a kutyánkkal. A kutyustól eltekintve az életem aktív részei, szeretem őket, és tényleg sokat jelentenek nekem, azonban nagyon kevés minőségi időt tudunk együtt tölteni. Apa egészsége már nagyon nem a régi, így nem könnyű a régi kirándulásainkat, túráinkat, egy napos kiruccanásainkat tartani. Másfajta közös tevékenységek, pl. társasjátékok, vannak ugyan, de mégsem minden az igazi.

Az is hiányzik, hogy gyerekként sokkal több szabadidőm volt, illetve akkoriban jobb helyen éltünk.

2024. jún. 5. 15:01
 8/18 anonim ***** válasza:
90%
A pulikutyám.
2024. jún. 5. 15:06
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Család, társaság, otthon, állatok.

Ritka, hogy működő családként funkcionáltunk, de azért voltak pillanatok, együtt nézni a TV-t, beszélgetni, játszani. Voltak mindig állataink is, azokat is szerettem. Most egy panelban lakom, ahol nem vár senki, egyedül telnek a napjaim.

2024. jún. 5. 15:25
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

A kedves nagymamám, az egyetlen rokonom, aki szeretett és mindig örömmel és süteménnyel várt engem, amikor meglátogattam és mindig elvitt ide-oda, együtt töltöttük az időt. Pár éve meghalt, de már nagyon idős volt.

Ritkán azt álmodom, hogy gyerek vagyok és megyek hozzá, és akkor borzasztó fájdalmas nosztalgiát tudok érezni, amikor felkelek.

2024. jún. 5. 15:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!