Miért hiszik az emberek, hogy ha egy Azahriah-ról szóló cikk alá oda írják kommentben, hogy "ez ki?", akkor elhisszük, hogy tényleg nem tudja ki ő?
Hát, most kíváncsiságból utánanéztem, ki is ez, mert én tényleg nem tudtam. De így sem volt ismerős. Nyilván nem nézek olyan TV-csatornát, és nem olvasok olyan újságot, ahol a csapból is ő folyik. Eszemben sincs emiatt szégyellni magam.
Amúgy nem tudom, miért lenne alap dolog ismerni. Régen állami cégnél dolgoztam, egyszer kitalálták, hogyha egy celeb jön valamit intézni, szólni kell a főnökségnek. Többen azonnal jeleztük, hogy oké, de ennek feltétele, hogy az illető szóljon, hogy ő micsoda, mert én pl. akkor se ismernék fel egy celebet, ha az utcán nekemjönne.
"Hát, most kíváncsiságból utánanéztem, ki is ez"
Nem ez, hanem ő.
De te ezek szerint utánanéztél, nem kommenteket írogattál.
Bocs, de pl.: én sem tudom azon kívűl, hogy egy ma felkapott énes, hogy ki is ő valójában. Nem érdekel, nem mozgat meg a stíílusa, így nincs közöm hozzá, tehát szerintem vannak hasonlóan is így, mint én, de van turbófan is, azaz 1:1.
Így szép az élet.
Mentoraként?
Amúgy múltkor fikázta egy videójában de utána azt a részt kivágta, gondolom megijedt az Azahriah rajongóktól 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!