Miért hiszik az emberek, hogy ha egy Azahriah-ról szóló cikk alá oda írják kommentben, hogy "ez ki?", akkor elhisszük, hogy tényleg nem tudja ki ő?
Mert azt hiszik, hogy így majd kitűnnek a tömegből, hogy mekkora egyéniségek.
Én tudom ki ő, nem tetszik a zenéje, nem is foglalkozom vele.
Most megy a Való Világ is, én visszanézem az adásokat, ha unatkozom. Mindenki azt írja (a hivatalos oldaluknál), hogy ők bizony nem nézik ezt a szennyet. A fél ország mégis naprakészen informált, hogy mit örténik a músorban.
Nevetséges ez a képmutatás, jókat szoktam rajta mosolyogni. Akit valóban nem érdekel, az nem fog kisregényt írni, hogy mennyire sz*r, legyen bármiről is szó.
Mivel Azahriah nyíltan odaállt egy ellenzéki politikus mellé, ki van adva a Rogán által fizetett trolloknak, hogy most őt kell valahogy kicsinálni. Pl. úgy csinálni, mintha A. egy jelentéktelen ember lenne.
Kíváncsi vagyok, a Puskás Arénát melyik másik magyar könnyűzenei előadó/együttes tudná megtölteni. Azt már meg se kérdezem, hogy Orbán meg tudná-e tölteni, mármint fizetett tapsolók nélkül.
#7 Nem vagyok Azariah szimpatizáns, nég mielőtt. De több millió ember csalja a párját, sokkal gusztustalanabb dugásokért is. Lehet, hogy pont a te egyik szeretted is, akiről egy rossz szót nem tudnál mondani.
Ha valaki szereti ennek az embernek a zenéjét nem feltétlenül jelenti azt, hogy a talpáról is lenyalná a koszt, annyira rajong érte.
Talán így próbálnak nem túl megfelelő módon megbirkózni egy számukra érthetetlen jelenséggel. Pl.: hogy végiggürcölve egy műszaki egyetemet mérnökként a kutya se ismeri őket, míg egy kilencedikből is kibukó, videós srác, aki wc-k mögött üzérkedik stadionokat tölt meg.
Talán a helyes értékrend végleges bukásán szomorkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!