Miért hiszik az emberek, hogy ha egy Azahriah-ról szóló cikk alá oda írják kommentben, hogy "ez ki?", akkor elhisszük, hogy tényleg nem tudja ki ő?
Az az “Atilla” továbbra is “Attila”.
Én már elég ideig éltem ahhoz, hogy tudjam hogy a birka embereknek két csoportja van: az egyik aki minden trendet követ, az aktuális celebek az istenei, ami nem menő, azt élből elutasitja, és meg se próbál kilépni a komfortzónájából. A másik pedig az érme másik oldala, aki élből elutasít mindent ami menő, attol érzi magát különbek és okosabbak hogy lenézi a trendeket, és nem az definiálja a személyiségét hogy mit szeret, hanem az, hogy mit nem (fúj de rossz a híres énekes, fúj de rosszak az új filmek, fúj de rossz az új generáció, nem ér egyik se semmit, stb)
Egyiknek sincs önálló gondolata, stílusa, érdeklődési köre.
Aki hülyeségeket kommentel azariah cikkei alá, az nyilván a második csoportba tartozik. Őket is úgy vonzza azariah sikere, mint a rajongóit, csak ők nem szeretik, hanem lenézik. Nem foglalkoznának vele ha nem lenne ilyen szinten híres, nem kommentelnék hogy "ez ki", ha nem tudnák pontosan, hogy ki is ő.
Te meg válaszolsz rá, és idegesíted magad rajta :D ne tedd
Én kb. két hónapja hallottam róla először, amikor dupla koncertet adott valami stadionban, és ezen csodálkozott mindenki. Mondjuk nem irkálom oda sehová, hogy ez ki.
De ma megint írtak róla, úgyhogy lehet meghallgatom néhány számát.
50f
Nem vagyok troll, csak egy rajongó, aki nem érti, hogy azok akiket nem érdekel Azahriah, mégis miért foglalkoznak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!